Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-05-10, 19:04
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!
Απάντηση: Marfin Bank - Πολυπληθής πορεία και έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu Εμφάνιση μηνυμάτων
Έκτωρα, ποια είναι η αντιπρόταση στο υπάρχον τρισάθλιο σύστημα? Με ένα δημοψήφισμα, πάει, τελείωσε? Ποιος θα πάρει τις υπόλοιπες αποφάσεις? Ποιον θα εμπιστευτείς να σε εκπροσωπήσει από τους τωρινούς πολιτικούς? Πόσα δημοψηφίσματα θα γίνονται το μήνα?

Πρέπει να υπάρξει βιώσιμη αντιπρόταση, ο Μανώλης έδειξε ένα δρόμο ομολογουμένως πιο δύσκολο από το τα ξηλώνουμε όλα και μετά βλέπουμε...
Ρε γκραντμπλου αν ήθελα να φτιάξω τον κόσμο στα μέτρα μου θα είχα ήδη αποτύχει και παραιτηθεί. Το να αρχίσω να αραδιάζω ενδεχόμενα για το μετά δεν έχει κανένα νόημα. Πάντως απαντήσης υπάρχουν σε όλες της ερωτήσεις. Το ότι θέλω να συμμετέχω σε μια δημοκρατική λήψη κρίσιμων αποφάσεων δεν με κάνει να πρέπει να δώσω καμία περαιτέρω εξήγηση καμία περαιτέρω εικασία για το αύριο. Αμφιβάλλω εντονότατα σε αυτά τα επιχειρήματα για αυτούς που θεωρούν το αύριο δεδομένο. Από το μεσημέρι που αρχίσαμε την κουβέντα η κατάσταση έχει αλλάξει. Η μισή Ευρώπη πάει για φούντο και αυτή. Η δυνατή κοινωνία θα μας σώσει και όχι η δυνατή οικονομία.Μονό και μόνο η αποφυλάκιση σε λίγες μέρες του Ε.Κορκονέα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Η κοινωνία μας θα είναι πάλι τελίως αδύναμη και για αυτό φταίει η πολίτικη του Γιωργάκη. Αμφιβάλω εντονότατα στα επιχειρήματα αυτών που πιστεύουν ότι το αύριο το διαβάζουμε στο χθες. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και στις αρετές του. Είμαι αισιόδοξος όσο δεν πάει. Δεν με τρομοκρατεί το τι θα γίνει μετά, αυτό που τρομοκρατεί είναι που σε αρκετούς γύρω μου όταν τους λέω γεια φοβάμαι ότι δεν θα τους ξαναδώ διότι έχουν απογοητευτεί (φτωχοί αυτόχειρες).

Λίγο σπάσιμο με ροματζάκι!

Things are not the way they used to be,
I won't tell no lie;
One and all have to face reality now.
'Though I've tried to find the answer to all the questions they ask.
'Though I know it's impossible to go livin' through the past -
Don't tell no lie.
(Bob Marley)

Υγ. Και εγώ μέσα είμαι . Είμαι και έμπειρος με έχουν διαγράψει ήδη από ένα και έχω γραφτεί σε ένα άλλο από την εποχή που ήμουν ακόμα ανήλικος!

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:07.