![]() |
|
|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 18.6.2010: Σ.Ε.Α. "Τηθυς" - Νυχτερινή Κατάδυση στον Ποθητό - Μόνο για μέλη
Σούπερ ήταν η νυχτερινή μας
Αψογοι όλοι, παλιοί και νέοι δύτες, άψογα και τα παιδιά του Diving Store. Σας ευχαριστούμε όλους (να'χαμε λέει και καμιά φωτογραφία )![]()
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 18.6.2010: Σ.Ε.Α. "Τηθυς" - Νυχτερινή Κατάδυση στον Ποθητό - Μόνο για μέλη
Τώρα, τώρα...
|
|
|
||||
|
||||
|
Συγχωρέστε με για το μικρό μέγεθος της αδιάφορης συλλογής από τη προχθεσινή βουτιά, καθότι βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης και αναπροσαρμογής μετά το σοκ από το τελευταίο μου ταξίδι μου στην Ιταλία...
... ...![]() ...![]() Gnathophyllum γιοκ, ντεν είδε, ντεν φωτογκράφισε... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ηταν πολυ ομορφα! Μπραβο στην παρέα (τηθύς & diving store) και στον φωτογραφο
![]()
|
|||
|
|||
|
Φοβερή βουτία
Τουλάχιστον σε εμένα θα μεινει αξέχαστη (πρώτη νυχτερινή μου κατάδυση ) |
|
|
||||
|
||||
|
Αααααα, έχουμε λοιπόν φωτογραφίες
![]() Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη ![]()
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|