Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ
Όχι Δημήτρη δεν μου έχει τύχη ακόμα να γνωρίσω γαστρονομικό θαυμαστή της Μπονέλιας. Από ότι μου αφηγούνται όμως στα Ισπανίας έχει πολλές από αυτές και έτσι έχουν απόκτηση και αυτές το φαν κλαμπ τους. Ένταξη δεν είναι τόσο όμορφες όσο τα άλλα ζωάκια αλλά δεν είναι να παραξενευόμαστε κιόλας που απέκτησαν και αυτές λίγη σελεμπριτοσύνη.
Μάγκα μου εκεί στας Αθήνας πρέπει να μαζέψετε όλους τους οφθαλμίατρους και να τους ρίξετε κατάρα. Αυτό δεν είναι χορευταρού αλλά κολυμβητικός πλατυελμίνθας (swimming flatworm ντε!) οι οποίοι δεν είναι διάσημοι για τις ντεμί-τροπικές διακοπές τους στην Μεσόγειο. Μέχρι βέβαια που εμφανίσθηκαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ και πάνε βόλτα οι διακοπές ινκόγκνιτο. Γνωρίζει κανείς περισσότερα λοιπών ? ποιος είναι ο κύριος ? τι γυρεύει εδώ γύρω ? με ποιους έχει κόντρες (φέρει τραύμα) ?

|
Flatworm ειναι κατα 120% (απο τον τρόπο που κινεί τα πτερύγια.. όποτε τα πετυχαίνω, κάθομαι κανενα 20λεπτο, τα πειράζω και αυτά μου χορεύουν.. μου αρέσει να παρατηρω την συμπεριφορά τους για την αποφυγή εχθρών)...
Τωρα για την Bonelia, έχω ενα hotspot που οι αθεόφοβες κυκλοφορούν και μέρα χαλαρά στο φανταστικό βάθος των ~ 2...