![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
Παράθεση:
![]() τέτοια θέλω ... αυτό ασ' το σε 'μένα, είμαι ειδικός ![]()
|
||||
|
||||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω μετα την βουτία που θα είναι το τσιμπούσι όσον αφορά το οικονομικό ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του ή έχετε κανονίσει κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Και η λίστα μέχρι τώρα: 1. Ζιn 2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης 21. GB 22. Νίκος
Γιώργος Κυπραίος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geogeo : 03-02-11 στις 21:18. |
|
||||
|
||||
α οκ κατάλαβα ευχαριστώ ίσως καταφέρω και έρθω και στην βουτία και στο τραπέζι θα δείξει όχι με δικό μου εξοπλισμό δυστυχώς τα οικονομικά μου είναι χάλια αλλά με ενοικιαζόμενο.
|
|
||||
|
||||
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ....??????????????
Μήπως και εμείς που δουλεύουμε σας προλάβουμε κάπου ????????????............ ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Προφανώς θα περάσουμε κάμποσες ώρες στην θάλασσα με την πίτα και την βουτιά στη συνέχεια ... Κάποια στιγμή, όταν στεγνώσουν και οι τελευταίοι, αργά το μεσημέρι προφανώς, θα μεταφερθούμε ![]() Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο μόλις τελειώσεις τη δουλειά σου για να σου πούμε που θα μας βρεις? ![]()
|
||||
|
||||
Πεθαίαιαιαινω για το γυαλι του τυπου!!!
![]() ![]() -Ανυπομονώ να δω το κοτσιδάκι του grandbleu! ![]() Για να μη βγω "εκτός θέματος"...: Sorry για την ποιότητα ηχου και εικόνας αλλα απο open air του '76 βλέπετε! ![]()
|
|||
|
|||
1. Ζιn
2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης 21. GB 22. Νίκος ______________ 23. Lepidas 24-27. m3n3m3n3 +3 (οι δύο από νωρίς και οι άλλοι δύο μετά) |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|