Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Θαλάσσιο Περιβάλλον > Περιοχές με ιδιαίτερο βιολογικό ενδιαφέρον
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Σας εντυπωσίασε κάποιος βυθός; Κάντε μας μια μικρή παρουσίαση να τον γνωρίσουμε κι εμείς

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-10-07, 11:56
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Παλαιόχωρα Χανίων

Μαρια , οπως καλα γνωριζεις , χα'ι'δεψες ευαισθητη χορδη μεσα στην ψυχη μου !!
Με την Παλαιοχωρα ειμαι ερωτευμενος . Η φυση , τα βουνα η θαλασσα οι ρακες (ουπς ξεφευγω παλι) και πολλα πολλα αλλα .
Οντως πολυ καλη δουλεια του Στελλιου Κατσανεβακη και υπεροχες οι φωτο του Αβαγιαννου . Μπραβο τους για την υπεροχη δουλεια !
Την επομενη φορα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ , φροντισε να κατεβεις οσο ειμαι κι εγω εκαι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΑΝΤΑΜ ??
(ακου Μανταμ , που το ξεθαψα αυτο χιχι)
Εχω καποια βιντεακια απο εκει και απο μια απο τις σπηλιες (κοιλοτητα για την ακριβεια , ή μαλλον σπηλιτσα κουκλα για ολα τα επιπεδα δυτων ) . Οταν αξιωθω θα τα κατεβασω προς τερψιν σας (μην βαρατε ειμαι αρχαριος ακομα και η ποιοτητα ειναι αμφιβολη)
Αντε να οργανωσουμε κατι για Πασχα και να την χαρουμε ολοκληρη δικια μας (να τολμησω να ευχηθω και βολτες+βουτιες στην Γαυδο?)
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:37.