Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Ο Σύλλογος 'ΤΗΘΥΣ' > Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-08, 15:09
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 02.02.2008 - Ημερίδα: Καταδυτικά Πάρκα στην Ελλάδα - Προβληματισμοί και Προοπτικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαρία θα συνεχίσω τις απορίες σχετικά με το θέμα...

Μήπως υπάρχει κοινός μαθηματικός τόπος ανάμεσα στα δύο σύνολα που ονομάζονται νομοθέτης και ιδιωτικός επενδυτής?

Γιατί λές ότι ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα αφού οι άνθρωποι έχουν διαβάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια για αυτά τα πράγματα και έχουν επισκεφτεί 30 πάρκα στην Ισπανία και 17 ή 18 στην Γαλλία και κάποιο στην κεντρική αφρική κάπου νομίζω. Αφού έχει πέσει πολύ διάβασμα...

100 000 ευρώ είναι πολλά λεφτά. Εναι ο μηνιαίος μισθός περίπου 65 αυτοδυτών!!!!!!!!!!! Σκέφτομαι τώρα μια μετοχική εταιρεία με 65 μετοχές. όπως αντιλήφθηκα ανεβήκατε στους 50. Αλλους 14 θέλετε. Βάλε και εμένα μέσα

Γιατί ρε συ Μαρία να μην τον παίξουμε εμείς αυτό τον ωραίο ρόλο του τσιφλικά και συνάμα πατρόνου της θάλασσας αφού είμαστε και πιό πολλοί και πιό όμορφοι?????

Άσε που ξέρουμε και δυό πράματα πρακτικά και δεν τα ξέρουμε όλα από βιβλία....

Θεωρητικά μπορούμε (όπως προβλέπεται ως τώρα). Αν θέλουμε κιόλας ακόμα καλύτερα. Στην πράξη δεν ξέρω τι θα γίνει όμως.....
Αν η εκμίσθωση είναι τόσο ακριβή ώστε να πρέπει κι εμείς να καταλήξουμε εισπράκτορες, δεν είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει....
Θα προτιμούσα να μας δινόταν η ευκαιρία να τραβήξουμε ευρωπαϊκές ή και εθνικές επιδοτήσεις ώστε το εισιτήριο να είναι όντως πλεονασμός ή να εφαρμόζεται μόνο σε περιπτώσεις σεμιναρίων, προβολών και άλλων συγκεκριμένων παροχών.

Αλλά άγνωστη ακόμα η βουλή του νομοθέτη....

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:18.