Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Ο Σύλλογος 'ΤΗΘΥΣ' > Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-08, 15:16
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 02.02.2008 - Ημερίδα: Καταδυτικά Πάρκα στην Ελλάδα - Προβληματισμοί και Προοπτικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Παύλος Βουλουτιάδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσωπικά, το θέμα της ονομασίας των περιοχών αυτών νομίζω πως είναι δευτερεύον. Κι αυτό γιατί πιστεύω πως πρέπει κατά πρώτον να μας ενδιαφέρει ο χαρακτήρας των περιοχών αυτών και κατά δεύτερο λόγο το πως θα ονομάζονται. Την παρούσα στιγμή, εφ' όσον έχουμε στα χέρια μας έναν νόμο - έστω και γενικό - που σαφέστατα όμως χαρακτηρίζει τις περιοχές αυτές δίνοντας μια ονομασία (Π.Ο.Α.Κ.Π), είναι προς συμφέρον μας να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Παύλο όπως βλέπεις τον έχω υιοθετήσει μια χαρά τον χαρακτηρισμό.
Αυτό που δεν αντέχω είναι την άντληση επιχειρηματολογίας από παραδείγματα προστατευόμενων περιοχών για την υποστήριξη των Καταδυτικών Πάρκων. Δηλαδή δε θέλω να μου λένε τι έγινε στα Medes για να μου αποδείξουν ότι αυτό θα γίνει και στα Καταδυτικά Πάρκα της Ελλάδας. Άλλες προϋποθέσεις, άλλοι στόχοι, άλλες περιοχές, άλλες προσεγγίσεις....
Είμαι παράλογη; Μόνο να λέμε τα σύκα σύκα και να μην κοροιδευόμαστε ζητάω....

Στη χώρα μας θα γίνουν Καταδυτικά Πάρκα, ή Προζακ ή οτιδήποτε. Σύμφωνοι. Κι εμένα πλέον το ποιόν τους με κόφτει.

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:18.