![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μπυρίτσες;;
Έχουμε κλείσει την τραπεζάρα μας και είμαστε πανέτοιμοι!!
Συμμετοχές τελευταίας στιγμής θα γίνει κάθε προσπάθεια να ενσωματωθούν ομαλώς (θα σας βάλουμε στην ποδιά μας ![]() Τα λέμε εκεί, κατά προτίμηση προπονημένοι ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() το έχουμε κλείσει για τις 9:30
|
||||
|
||||
Λέμε να ρθουμε και μεις.
Νεοκλης + Χρυσουλα Θα χωρέσουμε γιατί στα πόδια του Φοίβου εγώ δεν κάθομαι ![]() |
|
||||
|
||||
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Δαβάκη 65 Πλατεία Δαβάκη Καλλιθέα Μπροστά στο Εμπορικό κέντρο έχει έναν ΓΕΡΜΑΝΟ ...
Δήμητρα (kristalia) Δημητροπούλου (DiViDi) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kristalia : 10-05-08 στις 17:38. |
|
||||
|
||||
Πάρτε και καμια ζακετούλα γιατι βλέπω μια ψυχρούλα και το τραπέζι μας είναι έξω .
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά!
Η παρέα συνεπέστατη πάντα, δήλωσαν 10 και ήρθαν μόλις 21 (κι αυτό χωρίς τον Νεοκλή και τη Χρυσούλα που τους είχα ετοιμάσει ζεστές ποδιές) ![]() Τελικά χωρέσαμε αλλά το τραπέζι μάκρυνε πολύ κι εγώ, έχω που έχω λίγη μυωπία, ανακάλυψα και τις χαρές της Samichlauss, μερικούς δεν σας είδα καθόλου και μου λείψατε... ![]() Πρέπει να το ξανακάνουμε.... (Ευτυχώς υπήρχε και fisheye ![]() ![]() ![]() ![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 11-05-08 στις 12:49. |
|
||||
|
||||
Δεν φταίω εγώ... ήμουν knock out!
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|