![]() |
|
|||||||
| ...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΙΛΟΥ
Αγαπητοί συμφορουμιστές
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτή την αντίδραση, και ΝΑΙ έχετε δίκιο. Από προηγούμενα μου ποστ νομίζω διαφαίνονται οι δικές μου πεποιθήσεις. Αυτή την φορά όμως αυτές τις πεποιθήσεις τις έβαλα στην άκρη και κοίταξα μόνο την ουσία που ήταν η βοήθεια σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Παρεμπιπτόντως ο μακαρίτης ήταν εκπαιδευτής του ομίλου Ναυτίλος και έχει εκπαιδεύσει άμισθη όλες τις χρονιές, από τη ιδρύση του το 1985 μέχρι το 2007, όλους του μαθητευόμενους. Ναι σίγουρα υπήρχαν πάρα πολλοί τρόποι για να βοηθηθεί η οικογένεια που άφησε πίσω (σύζυγο και 3 ανήλικες κόρες), και ναι ίσως ο όμιλος να επέλεξε τον πιο ανορθόδοξο. Δεν μετανιώνω όμως που πόσταρα αυτήν την ανακοίνωση (αν και «χαλά» την εικόνα που σχημάτισαν για μένα μερικοί από σας) γιατί είναι μια ωραία ευκαιρία να γίνει μια συζήτηση και να βγει κάτι καλό.. Εφόσον δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη από όσα αναφέρονται έχουμε νομίζω το χρονικό περιθώριο να δράσουμε διαφορετικά και πιο ειρηνικά, όπως για παράδειγμα την πραγματοποίηση ενός εράνου από τον Όμιλο Ναυτίλο και τον Σύλλογο σας (Πρόταση).. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Flabellina : 17-07-09 στις 11:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Είναι καταπλητκική αυτή η ανακοίνωση!!!!
Ενώ μας λέει οτι: Παράθεση:
Παρακάτω μας λέει οτι: Παράθεση:
Δηλαδή θα κρατήσουμε και κάτι για την τσεπούλα μας!!!! Παράθεση:
Ελπίζω τώρα που ο άνθρωπος έφυγε, αφήνοντας πίσω γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά, μην ξανα-εγκαταλείψει κανέναν!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? Νομίζω ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι ο ορθότερος για να αποτίσουν φόρο τιμής στον φίλο τους! Εμπρός λοιπόν να αφανίσουμε ότι πετάει, κολυμπάει και τρέχει (εκτός από τις αφεντομουτσουνάρες μας φυσικά), προκειμένου να μην υπάρχουν άλλα θηράματα και να εξαληφθούν τα κυνηγητικά δυστυχήματα! Λυπάμαι που θα είμαι ακόμα πιο ωμός απο τους περισσότερους, αλλά τελικά θα πρέπει όλοι να δεχόμαστε τις συνέπειες όσων αποφασίζουμε και πράττουμε. Ο φίλος σας αυτό προφανώς το είχε ξεχάσει. Είχε καλύτερα ενδιαφέροντα από τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του...
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να βοηθηθεί η οικογένεια του χαμένου φίλου σας. Λυπάμαι ειλικρινά για την παράλογη διοργάνωση βοηθείας. Μια πρόταση, ίσως να ήταν καλύτερα κάθε χρόνο να δίνεται τα χρήματα που θα ξοδεύεται για σκάγια, όπλα και άλλο κυνηγετικό εξοπλισμό στην οικογένεια του χαμένου φίλου σας, έτσι ίσως να μην ξαναθρηνήσετε και άλλο φίλο σας ![]()
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|