![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο
Phys δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο
![]() Μου άρεσε και η ποιητική σου διάθεση!! ![]() Περάσαμε πααάρρρααα πολλλλύ ωραία!! Επίγειο και υποβρύχιο φωτορεπορτάζ έχει και στην ιστοσελίδα της ΕΑΘ http://www.thessalonikidiveclub.gr/c...icseen#msg5787 Υ.Γ. ... όσο για το βράχνιασμα ... αν έχει συμβεί το ίδιο και στην emmy τότε η θεωρία μου θα επιβεβαιωθεί ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Απάντηση: 01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο
Rabea, φοβάμαι να ρωτήσω δημοσίως λεπτομέρειες για την θεωρία σου
![]() ![]() Και για να μην πέσει ![]() ![]() Οι φωτό δεν είναι πολύ καλές, όχι επειδή ο φωτογράφος δεν ήταν καλός, αλλά επειδή οι buddηδες του του σπάσανε τα νέυρα ότι τάχα μου κάνει 10 ώρες σε κάθε εκατοστό του ίδιου βράχου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτό ήταν μόνο λίγα χιλιοστά, τυλιγμένο σε μαλούπα (αν το λέω καλά...) ![]() |
|
|||
|
|||
emmy υπέροχες!!!
Γαμώτο κάτι πρέπει να κάνουμε...πρέπει να βρούμε ζευγάρια που θα μας προσέχουν και δε θα πέφτει λούρα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πωπω γυμνοβράγχια!!! Ορισμένα δεν τα έχω δει ποτέ μου live! |
|
||||
|
||||
γκουλπ!
![]() εεε καλά, εγώ δεν είδα και τόσα πολλά ![]() Ρισπεκτ φορ δε μαστερ νουντι σκάουτερ ![]()
|
||||
|
||||
Να φανταστείς πως φλαμπελίνες, αγελαδίτσες και ''μαργαριταρένια'' έκαναν πάρτυ! Αλλά και τα υπόλοιπα είδη, βρισκόντουσαν 3-4 μαζί πάνω στα βράχια! Και όλα είναι μόνο από μία βουτιά!!!
Δυστυχώς τα περισσότερα ήταν πολύ μικρά και δύσκολα στην φωτογράφηση (Μπάμπη, παράδεισος!) Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
Τι να πρωτοδείξει κανείς! Μάλλον θα σας κουράσω, αλλά αφού τις σήκωσα online, θα τις δείτε με το ζόρι όλες
![]() Ας ξεκινήσουμε με τις σπηλιές με τον πλουσιόχρωμο διάκοσμο από σφουγγάρια, κοράλλια και...δύτες! Στον πανικό μέσα, που να βγάλεις φωτογραφία, άστο καλύτερα και απόλαυσέ το! ![]() ![]() ![]() Η σουπιά και η μέδουσα interacting... ![]() ...και ένα τραυματισμένο από δίχτυ ψάρι που τα είχε χάσει με τόσες φυσαλίδες και δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου (η φωτο είναι με ευρυγώνιο!)... ![]() Πρωτομαγιά και άνοιξη, την τιμητική του είχε το πλαγκτόν στη θάλασσα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...αλλά και τα πουλιά ανάμεσα και πάνω από τα σπίτια της Αγ. Κυριακής! ![]() ![]() ![]() Χμ, τι άλλο? ![]() Α, ναι, ένα "στοιχειωμένο" ναυάγιο μέσα στο λιμάνι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και βραδυνές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις... ![]() ![]() ![]() Παρά τον χαζόκαιρο και το "μπούγιο"... ![]() ![]() νομίζω ότι λόγω της καλής παρέας... ![]() και των καταπληκτικών τοποθεσιών... ![]() περάσαμε μια όμορφη καταδυτο-Πρωτομαγιά! ![]() Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Τρίκερι για πιο...εντατικοχαλαρές φωτογραφήσεις, το μέρος είναι καταπληκτικό! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 11-05-09 στις 00:47. |
|
||||
|
||||
Grandleu και Emmy !!!!!!!
Τι να πω εξαιρετικές!!!!!!! Ζηλεύω που εγώ δεν το έχω !!!!!! Δεν χορταίνω να τς βλέπω ΣΟΥΠΕΡ !!!! |
|
||||
|
||||
Άαααααααααψογοι οι φωτογράφοι!!!!!!
Respect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
ΠΟΛΥ ομορφες οι φωτογραφίες σου gb!!!
![]() ![]() ![]() μη σε ακούσω να ξαναγκρινιάξεις ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|