![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Διεθνής Αμνηστία: Η Iραηλοπαλαιστινιακή διένεξη από την οπτική της παραβίασης των ανθρ. δικαιωματων
Αγαπητοί φίλοι και συνβουτηχτές
Κάποιοι από εσας γνωρίζετε ήδη ότι εκτός από τα κοινά στην αυτόνομη κατάδυση, εδώ και πολλά χρόνια είμαι μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας. Η ομάδα δράσης που είμαι μέλος ασχολείται πιο συστηματικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ισραήλ-Παλαιστίνη, οργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στον Ιανό την Παρασκευή 10 Απριλίου Η ομάδα 53 του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στον Ιανό την Παρασκευή 10 Απριλίου, ώρα 6μμ (θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, 8.30μμ το αργότερο η αίθουσα θα πρέπει να έχει παραδοθεί). Το θέμα της εκδήλωσης είναι: Η ισραηλοπαλαιστινιακή διένεξη από την οπτική της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Μαρτυρίες από πρόσφατη επίσκεψη στη Γάζα. Εκτός από τον εκπρόσωπο της Δ.Α. (Αντρέας Γιολάσης), θα μιλήσουν η κα Χριστίνα Παπαδοπούλου, από την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, φωτοειδησεογράφος, εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι πήγαν πρόσφατα στη Γάζα - μετά την εκεχειρία – και θα έχουν και οπτικό υλικό. Θα επακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή. Θα ήταν όμως ιδιαίτερη χαρά μου να δω τους συνδύτες μου εκεί. Πιστεύω ότι όσοι ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα θα το βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Βιβλιοπωλείο Ιανός Σταδίου 24, Τηλ. 210 3217917 |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|