![]() |
|
Νέα και Ανακοινώσεις του Συλλόγου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
Καλημέρα,
επειδή δε βλέπω πότε θα βρεθούμε στο άμεσο μέλλον στείλτε τα δικά μου με αντικαταβολή. Ηλίας Μαντζαβράκος Άργους 5, 21100, Ναύπλιο. ![]() |
|
||||
|
||||
Καλημέρα σε όλους.
Παρακαλούμε όλους τους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο παραλαβής, και πρέπει να παραλάβουν με αντικαταβολή τα μπλουζάκια τους, να στείλουν τα στοιχεία τους με p.m. σ' εμένα μέχρι την Κυριακή 13/7 (εάν δεν επιθυμούν βεβαίως να τα δημοσιοποιήσουν όπως ο Ηλίας αμέσως παραπάνω). Έτσι θα μπορέσουμε την Δευτέρα να τα στείλουμε όλα μαζί. Για όποια άλλη συνεννόηση θέλετε στη διάθεσή σας. ![]()
|
|||
|
|||
Kαλημερα και απο εμας. Επειδη ειμαστε newblood πως θα μπορουσαμε να προμηθευτουμε αυτα τα υπεροχα μπλουζακια???
![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όσοι επιθυμούν αποστολή με αντικαταβολή να το δηλωσουν τώρα, μαζί με την ταχυδρομική τους διεύθυνση στον geogeo ή και εδώ. Ευχαριστώ. ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν επιβεβαίωσεις ότι ενδιαφέρεσαι για ανδρικά, θα στα κρατήσουμε. Σε γυναικείο υπάρχει μόνο S και M (σε άσπρο και πορτοκαλί).
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 04-07-08 στις 19:40. |
|
||||
|
||||
Σε περίπτωση που ξεμείνει ένα ανδρικό XL (any color) παρακαλώ να μου το κρατήσετε.
Ευχαριστώ! ![]()
|
|||
|
|||
Είναι αργά για να ζητήσω και εγώ το φτωχό ένα μπλουζάκι πορτοκαλί γυναικείο σε small ή αν δεν έχει medium?
|
||||
|
||||
Θελω και εγω μπλουζακι. Υπαρχει ασπρο σε L?
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη νομίζω ότι δεν υπάρχει. Θα το τσεκάρω όταν επιστρέψω στο σπίτι.
Αν τυχόν θυμάμαι λάθος, θα σε ενημερώσω με pm. Ευχαριστούμε.
|
|||
|
|||
Παιδία γεια,
Τώρα είδα για τα μπλουζάκια, θα ήθελα και εγώ. Πως μπορώ να προμηθευτώ; Στη Σάμο δεν ξέρουνε για το σύλλογο φίλοι αυτοδυτες και θέλω να κάνω διαφήμιση. Εγώ διάβασα σχετικά στο Diver. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 13-08-08 στις 12:02. Αιτία: Δεν επιτρέπονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στο φόρουμ. |
![]() |
|
|