![]() |
|
Dive Computers: Συγκρίσεις και απορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tech Dive Computers - Απορίες και προβληματισμοί
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
με παρεξήγησες... με το δίκιο σου.... Σύντομα θα καταλάβεις, δεν ήταν κακία εκ μέρους μου απλά θέλησα να μάθω σε ποιό υποβρύχιο καταδύθηκες... Για αυτό που έγραψα εγώ θα ενημερωθείς σύντομα ...ελπίζω...
|
|
|||
|
|||
![]() φτασαμε στο ναυαγιο ο καπετανιος ειπε ο πυθμενας ειναι στα 52μ
υπολογισαμε το προγραμμα για 52μ αν ημουν σπιτι και εκανα τον ιδιο υπολογισμο θα εβαζα 2-3 μετρα παραπανω αλλα οταν εισαι πανω στο σκαφος και ο καπετανιος εχει ριξει το shot line γιατι να μην υπολογιζω σε αυτο το βαθος??? ![]() moving on δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η θερμοκρσια του νερου στο Θερμαικο η στον Πατραικο ειναι πιο χαμηλη απο τη Μαγχη η απο τη Βορεια Θαλασσα, Η οτι ο Θερμαικος και ο Πατραικος ειναι πιο tidal απο τη Μαγχη και τη Βορεια Θαλασσα Η οτι η ορατοτητα στη Μεσογειο ειναι χειροτερη απο το καναλι τη Μαγχη... ![]() αλλα ισως κανω λαθος ![]() Μπορει οταν ερθω στην Ελλαδα να με πεισεις για το αντιθετο ![]() ψαχνω για καταδυτικο στην Ελλαδα που θα μπορουσε να υποστηριξει εμενα και καμια δεκαρια ακομα αλλα αυτο ειναι θεμα για αλλο thread... Παράθεση:
Η ζημια απο τις βομβες βυθου ηταν τοσο μεγαλη που απο το ρηγμα που ανοιξε, ενας φιλος απο το σκαφος ανεβασε ενα (σπασμενο) πιατο με τη σβαστικα στο πισω μερος ενω εγω απο εκει που ημουν μονο κοιταζα ![]() Δ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
Ακριβώς αυτά που σκέφτομαι!
![]() Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνω GUE εκπαίδευση (IANTD κατά 99%) οπότε μετά πρέπει να βρώ κάποιον GUE να μου δείξει αυτό το ratio deco αν είναι ευκολος τρόπος για On-the-fly αλλαγές. Άσχετο: To shearwater και το OSTN για service που τα στέλνεις??? ![]() Thanx! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To Shearwater μαλλον στον John απο το Narked @ 90? http://www.narkedat90.com/ (best guess) επειδη δεν εχει χρειαστει να το στειλω πουθενα για την ωρα ![]() (η μπατατια ειναι user – replacable) D |
![]() |
|
|