Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-06-07, 14:34
ygrasias ygrasias is offline
το μέλος διαγράφτηκε μετά από αίτησή του

Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Δημοσιευσα ενα θεμα εδω την Κυριακη το βραδυ στις τρεις (το πρωι), και στις 8 το πρωι που σηκωθηκα να παω για δουλεια, το βρηκα κλειδωμενο και με σχολια απο κατω του αγαπητου Φοιβου.

Ακου τωρα φοιβο, να σου πω εδω δυο κουβεντες και με την ευκαιρια να μπει και σαν προβληματισμος στα υπολοιπα μελη (αφου και συ με κρεμασες σαν παραδειγμα-οπως κρεμαγανε τα κεφαλια των αριστερων οι χιτες στα Γιαννενα την εποχη του εμφυλιου- ετσι αισθανθηκα με αυτο το "προς παραδειγματισμο").

Εγω Φοιβο, εκανα αυτη την δημοσιευση, γιατι ειχα τους λογους μου και τους οποιους στους εξηγησα.
Κατηγορηθηκα καπου σαν δυναμιτιστης με τον χειροτερο τροπο και μη εχοντας κανενα χαρτι ουτως ωστε να μπορω να κουμανταρω το παιχνιδι (και λιγο χατροπαιχτικη καλη ειναι), θελησα να εξασφαλισω την υποσταση μου σαν ανθρωπος και σαν δυτης που γραφει εδω στα φορουμ, απεναντι σε ανεγγεφαλους ανθρωπους οι οποιοι δεν δισταζουν (απο αγνοια και βλακεια) για τιποτε.
Και καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα Φοιβο μας και σε τετοιο (στην πλειοψηφια τους ) κοσμο.

Για εξηγα μου τωρα σε παρακαλω, με ποιον τροπο εγω με αυτη την δημοσιευση- καταγγελια εμπλεξα το συλλογο και εσας προσωπικα (το ΔΣ), σε αντιμαχιες με αλλα φορουμ???
Δηλαδη αν αγορασω αυριο εγω απο το μκλπ εισαγωγεα ενα μανομετρο , και αυτο μου σκασει την αλλη μερα και δημοσιευσω μια καταγγελια, θα μπλεξω το συλλογο με τον μκλπ εισαγωγεα???
Ο συλλογος Φοιβο, θα εκτεθει και θα εμπλακει αν παρει θεση οπως πηρε στη συγγεκριμενη περιπτωση.
Το θεμα, εσυ το κλειδωσες και εσυ εκανες τα σχολια και δεν εκανες καμια συναντηση (και απασχοληθηκατε απο το εργο σας).
Απλως σημερα μου απαντησες γιατι χτες το βραδυ εστειλα εγω ενα μειλ στο Θανο εξηγοντας του την κατασταση.

Το θεμα δεν επρεπε να το κλειδωσεις και ουτε επρεπε να ασχοληθεις καθολου με αυτο (αφου το ζητησα κιολας απο κατω με μικρα γραμματα).
Και ετσι Φοιβο, δεν θα εδωνες και το πατημα σε ασχετους και ανιδεους με τα παντα ξερολες, να μας πουν οτι μπηκαμε και στον παγο.
Ο καθε ενας για το τι θα δημοσιευσει, ειναι μονος υπευθυνος και δεν δινει λογο πουθενα (εφ οσον αυτο ειναι μες τα ορια της ευπρεπειας και του σεβασμου του χωρου).

Ουτε πηρα τηλεφωνο κανεναν απο σας, ουτε εχω κανεναν φιλο μεσα αυτου (εκτος τον Ανζουλη, τον Καμαρινο και τον Καρελα, που δεν εχουν σχεση) για να συνωμοτισουμε εναντιον καποιων αλλων.
Αυτα ειναι παπαριες. Ακου εκει τηλεφωνα!!!!

Αλλα επιμενω σε ενα πραγμα και θελω απαντηση.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ????
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

Οσο για το θεμα των Ινδιανων μου λες (με λιγα λογια) οτι κακως που το μετεθεσα.
Το αν το μετεθεσα η οχι, ειναι δικο μου θεμα Φοιβο και οχι δικο σου. ΑΛΛΑ.
Λυπαμαι γιατι σε εχω για εξυπνο ανθρωπο και επρεπε να καταλαβεις το λογο.

Ειναι δυνατον να συνεχιζα το θεμα, οταν στον ανθρωπο που πεζει μεσα (Καμαρινος), καθως και σε μερικους αλλους ενας εκ των οποιων και εγω, κανανε τετοιες ιστοριες, μετα το ξεκινημα του θεματος???
Τι θα εβαζα εγω στο huts??? Φωτογραφιες του Γιωργου???
Γιατι σε τελικη αναλυση, ρωτας εαν το ηθελε αυτο ο Γιωργος???
Ο Γιωργος απο κει ζητησε διαγραφη.
Και σε τελικη αναλυση εχω και σε κανεναν καμια υποχρεωση????
Η μηπως πιστευεις και συ οτι επειδη μας εδωσε βημα, και μας εμαθε ο κοσμος (που δεν μας ηξερε ουτε η μανα μας), εχουμε και υποχρεωση

Φοιβο, η πρωτη μου αντιδραση, ηταν να κατσω να σβησω ολα μου τα ποστ οπως εχω κανει και στα αλλα δυο φορουμ και να τραβηξω τη δουλεια μου.
Θα ειχα και την νομιμοποιηση για το πραγμα αυτο, απο εκεινο το θεμα στο Αβυςς περι edit (θυμασαι???) που ο Ισσαρης ειχε γραψει, τοτε οτι εχει δικαιωμα μετα απο οσον καιρο θελει να διαγραψει αυτα που εγραψε γιατι πλεον δεν τον εκφραζουν.
Δεν το εκανα ομως, και ουτε προκειται ποτε για να το κανω ΕΔΩ.
Γιατι???
Γιατι το φορουν και ο συλλογος δεν ειναι κανενος και οτι δουλεια κανετε εσεις τωρα, να ξερετε οτι την κανετε για τους επομενους και τους επομενους και τους καθε επομενους, και οτι δεν πρεπει να ζητατε καμια ανταμοιβη, η εστω επιβεβαιωση γιαυτο.
Ετσι και γω οτι γραφω ΕΔΩ, δεν ειναι κανενος. Ειναι του επομενου και του επομενου δυτη.

Τη δημοκρατια εγω, δεν την βλεπω σαν επιβεβαιωση της πλειοψηφιας, αλλα σαν σεβασμο της μειοψηφιας.

Αν σου εστειλα μετα ΠΜ (και εσυ το εγραψες-μην με γραψεις αλλη φορα Φοιβο) να διαγραψεις το θεμα, αν ηθελες (αν οχι δεν ειχα και κανενα προβλημα) δεν ειναι γιατι το μετανοιωσα, αλλα ειναι γιατι σε αντιθεση με το Κ-600, ο <GDPR Removal> συμπεριφερθηκε αψογα στο θεμα εκει και δεν συνετρεχε πλεον λογος υπαρξης του θεματος αυτου.

Να μην το κλειδωσεις το θεμα και ουτε να ξανακλειδωσεις αλλο.
Αν θελεις απαντα, αν θελεις γραψε με, αλλα οχι αλλο κλειδωμενο
Μαζι με αυτα τα δυο, θα σου γραψουμε και αλλα 100 καλα (για τα γουστα σου)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 04:09.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:06.