νεος στην καταδυση-ψαροντουφεκο
καλως σας βρηκα παληκαρια. ονομαζομαι γιωργος και εδω και 2 μηνες μετακομισα μονιμα στο νησι της μυκονου. απο μικρος μου αρεσε ο βυθος και τωρα λογω νησιου βρηκα την ευκαιρια να ασχοληθω περισσοτερο. κυριο χομπι μου ειναι να παρατηρω τον βυθο και τελευταια ενας φιλος με εβαλε στο τρυπακι του ψαροντουφεκου και της καταδυσης σε βαθη που ειναι αγνωστα για μενα. μπορω και βουταω ανετα κοντα στα 7-8 μετρα. θα ηθελα την βοηθεια σας, να μου πειτε τι να προσεξω σαν αρχαριος, πως μπορω να αυξησω τον χρονο παραμονης μου κατω απο το νερο και κατ επεκταση τον χρονο που μπορω να κρατω την ανασα μου. υπαρχουν καποιες ασκησεις εκτος νερου που μπορω να εξασκηθω; οποιαδηποτε πληροφορια με τι εξοπλισμο θα πρεπει να αγορασω. επισης αγορασα απο εξωτερικο μια μικρη φιαλη 1 λιτρου. ξερω πως εδω στην ελλαδα για να την αγορασεις πρεπει να εισαι διπλωματουχος. δεν προκειται να την χρησιμοποιησω αν δεν ειμαι σιγουρος πως μπορω να το κανω και ειναι σχετικα ασφαλες. περιμενω καθοδηγηση-συμβουλες. να ειστε ολοι καλα.
|