![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: αρχάριος - διάφορες απορίες
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο Σύλλογος μέχρι στιγμής προσφέρει σε ένα τομέα που δεν υπάρχει αντίστοιχη προσφορά, τουλάχιστον στην Αθήνα: αυτός της ενημέρωσης και της επιμόρφωσης γύρω από την κατάδυση και τη θάλασσα. Μιλάμε για μια "υπηρεσία" στην οποία δεν έχεις πρόσβαση μέσω της παρέας σου ή ενός καταδυτικού κέντρου, μιλάμε για την πλήρωση ενός κενού. Προσωπικά το βρίσκω άδικο να το θεωρεί ο οποιοσδήποτε αυτό λίγο. Από την άλλη, το να ζητάει ο καθένας μας περισσότερα είναι εύκολο, αλλά όσο παρακολουθώ το Σύλλογο (δλδ από την αρχή του), δεν βλέπω και μεγάλη πρόθεση εκτός μελών ΔΣ για επέκταση προς την κατεύθυνση που προτείνεις, δηλαδή τις καταδύσεις αναψυχής σε σταθερή βάση. Τα μέλη του Συλλόγου δεν αποτελούνται μόνο από αρχάριους δύτες, κι όμως δεν έχω δει έμπρακτα την πρόθεση για την ανάληψη μιας τέτοιας δράσης από κάποιον. Δε νομίζετε ότι έχει παρέλθει η εποχή που τα περιμένουμε όλα από το "κράτος" και "τους άλλους"; Ο Σύλλογος είναι τα μέλη του. Αυτή είναι η δική μου τροφή για σκέψη, προβληματισμό και αυτοκριτική. Καλή σας όρεξη! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 08-07-11 στις 11:39. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τώρα το καλοκαίρι βέβαια, πολύ συχνά το κόστος αυξάνεται ευκαιριακά. Έχω δει καταδυτικά που το ίδιο πρόγραμμα το προσφέραν με 350€ τον χειμώνα και 430€ τώρα! ![]() |
|
||||
|
||||
Ρε Αντρέα ωραία τα λες!!! Πάω να το βρω και στο FB!!!
Δημήτρης
|
|||
|
|||
Για να μιλαμε μα καταδυτικους ορους ειστε ναυαγιο... Δεν υπαρχει post που να μην σκοτωνεστε.. Μια βοηθεια ζητησε το παιδι και εσεις παλι καταφερατε να τσακωθειτε.. Απλα τραγικοι..
|
![]() |
|
|