![]() |
|
|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 25-27.03.11 εκδρομή στο Κάλαμο Εύβοιας
|
|||
|
|||
|
Hταν ενα πολύ χαλαρωτικό τριήμερο,με ωραίες καταδύσεις και με την καλύτερη παρέα! Να το επαναλάβουμε!!
![]()
|
||||
|
||||
|
ελπίζω να φτάσατε όλοι καλά και, σε όσους εκ των πραγμάτων ταξιδεύουν ακόμα, εύχομαι ένα όσο το δυνατον πιο ξεκούραστο ταξίδι!
Πώς γίνεται να περνάμε πάντα ΤΟΣΟ καλά με αυτή την παρέα; Και εις άλλα συνδύτες και φίλοι! ![]() (έχω άπειρες φωτό, αλλά κατά πάσα πιθανοτητα δεν θα καταφέρω να ανεβάσω ούτε μία μες στον επόμενο μήνα )![]()
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι βατράχια μου βγάζει εμένα ...
![]() Άκυρο, κάπου μπήκα, βγήκα και έφτιαξε το εργαλείο ![]()
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτικές φωτογραφίες !!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ε εντάξει, τιναλεμετώρα, το μέρος δεν υπήρχε Η οργάνωση δεν υπήρχε ![]() Η παρέα δεν υπήρχε! ![]() ...και μας έπιασε και η Άνοιξη..... πάνω ![]() και κάτω ![]() ........................... αλλά γυρίσαμε ρε γμτ ![]() (Κανέλλο, αν δεν ήσουν εσύ να κράξεις ούτε σ'ένα μήνα δε θα ανέβαζα )
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 28-03-11 στις 19:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτικη εκδρομη ! Περασα μαγικα , ειχα επιτελους την υπεροχη ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα πολλους-ες απο εσας που σας γνωριζω μονον απο το forum και να ξαναδω εσας που ειχα καιρο να δω (δυστυχως) . Ελπιζω την επομενη φορα να δω και τους υπολοιπους ! Μπορει να εκανα μονον μια βουτια απο τις 5 (
) , αλλα δεν πειραζει ! Αξιζε η αποσταση (την επομενη φορα το τραινο θα το ξανασκεφτω !).Η παρεα πολυ ομορφη και ζωντανη και επισης κατι που παρατηρησα στο θεμα της νοοτροπιας των μελων του Συλλογου μου εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση . Ο τροπος που αντιμετωπιζετε τα θεματα ασφαλειας και συμβουλων , ιδιαιτερα στους πιο αρχαριους αυτοδυτες . Ετυχε να βρεθω κοντα σε ενα πολυ ωραιο briefing , λακωνικο αλλα παραλληλα λεπτομερες . Μπραβο σας Δημητρα , τι να πω .... Αξια σε αποκαλουν μαμα του Συλλογου ! Τα πρωινα σου με συγκινησαν (την επομενη φορα θα επιδιωξω παλι να βρεθω σε κοντινο δωματιο χεχεχεχεχεε) . Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι εις αλλα με υγεια (και λογω καταστασεων και με λεφτα ....) . Θα επιδιωξω να βρω τη καλυτερη δυνατη λυση για εκδρομη στα Βορεια (ηδη για το θεμα μεταφορας εχω βρει την λυση ) Το βιντεο που τραβηξα στην βουτια ειναι αξιοθρηνητο , ποιος το θελει , μηπως και μπορεσει να κανει κατι με αυτο για τον Συλλογο , αν και δεν νομιζω διοτι ο φακος ειχε κολημμενα αλατα και κανει και θολουρες ![]() ![]() ![]() !Την επομενη φορα θα φερω κατι και για τις γλυκυτατες Σελμα και Μα'ι'ρα !!! Να εισαστε καλα και παρ ολες τις δυσκολιες να κρατατε την διαθεση σας παντα θετικη !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 28-03-11 στις 20:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Και περάσαμε όμορφα όμορφα όμορφα!
![]() Ευχαριστώ όλους για την καλή παρέα και λίγο παραπάνω τον Χρήστο που το οργάνωσε! |
![]() |
|
|