|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
08.02.2009: TheAbyss HUTS SeaGate ΣΕΑ.Τηθύς ΕΑΘ: Βουτιά για την επέτειο απελευθέρωσης της κατάδυσης
Ανοιχτή Πρόσκληση Οι Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "Τηθύς" (www.scubadive.gr) TheAbyssClub (www.theabyss.gr) Hellenic Underwater Times (www.huts.gr) Sea-Gate (www.sea-gate.gr) Ενωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης (www.thessalonikidiveclub.gr) προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους αυτοδύτες την Κυριακή 8/2/2009 ώρα 11.00, να βουτήξουμε παρέα
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!!! - - - - - - - - - -
Ευχαριστούμε !!!
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geogeo : 29-01-09 στις 10:38. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Βουτιά για την επέτειο της απελευθέρωσης της κατάδυσης ...
Το Diving Store, πολύ ευγενικά προσφέρει για τα μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να καταδυθούν την ημέρα της γιορτής για την απελευθέρωση της κατάδυσης, όλον τον εξοπλισμό που χρειάζονται.
Απ' την μεριά μας χρειάζεται η επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου και να επιστρέψουμε τον εξοπλισμό αμέσως μετά την βουτιά. Ευχαριστούμε πολύ! Καλό θα είναι λοιπόν, στο παρόν θέμα, όσοι θέλουν να δηλώσουν τι ακριβώς θα χρειασθούν ώστε να οργανωθούμε.
|
|||
|
|||
Απάντηση: 08.02.2009: Βουτιά για την επέτειο της απελευθέρωσης της κατάδυσης ...
καλησπερα
ειμαι το καινουργιο μελος,εχω μια απορια.δηλωνω συμετοχη για 8/2 αλλα δεν εχο καρτα μελους ακομα...θα τιν εχω μεχρι τοτε?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 08.02.2009: Βουτιά για την επέτειο της απελευθέρωσης της κατάδυσης ...
Παράθεση:
θα προσπαθήσουμε να έχουμε τις ταυτότητες όλες των νέων μελών έτοιμες στη κοπή της πίτας στις 24/1
|
||||
|
||||
Μια σημαντική αλλαγή έγινε στην ανακοίνωση για την βουτιά στην επέτειο της απελευθέρωσης της κατάδυσης.
Αν την έχετε ήδη διαβάσει, ξαναρίξτε της μια ματιά! Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. "Τηθύς"
|
|||
|
|||
Απάντηση: 08.02.2009: TheAbyss- HUTS- SeaGate- Σ.Ε.Α.Τηθύς: Βουτιά για την επέτειο απελευθέρωσης της
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Βουτιά για την επέτειο της απελευθέρωσης της κατάδυσης ...
Παράθεση:
1. geogeo (1 φιάλη)
|
||||
|
||||
Απάντηση: 08.02.2009: TheAbyss- HUTS- SeaGate- Σ.Ε.Α.Τηθύς: Βουτιά για την επέτειο απελευθέρωσης της
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 08.02.2009: TheAbyss HUTS SeaGate ΣΕΑ.Τηθύς ΕΑΘ: Βουτιά για την επέτειο απελευθέρωσης της
1. geogeo (1 φιάλη)
2. Zin (1φιάλη και για μένα παρακαλώ)
|
||||
|
||||
Απάντηση: 08.02.2009: TheAbyss HUTS SeaGate ΣΕΑ.Τηθύς ΕΑΘ: Βουτιά για την επέτειο απελευθέρωσης της
3. grandbleu
4. phys