|
Οι ερωτήσεις που πάντα θέλαμε να κάνουμε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'
Συγγνώμη που επιμένω αλλά μια που βρήκαμε παπά...
Δεν κατάλαβα πώς δένονται οι φιάλες στο παραπάνω concept..... Μια διευκρινησούλα ίσως;;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Διάφορες λύσεις μπορεί να συζητηθούν και να δοκιμαστούν στη συνέχεια ώστε ο στόχος να επιτευχθεί. Η λύση του προβλήματος μπορεί να είναι: H χρήση backplate που φέρνει σε καλύτερο σημείο το manifold και επομένως κάνει εφικτή την άμεση πρόσβασή του. H χρήση αυτού: detachable remote valve assembly.jpg ή αυτού http://www.divernetxtra.com/gear/invert1198.htm η οποιαδήποτε άλλη λύση έχεις να προτείνεις και σε βολεύει. Η ιδέα είναι what it works...it works! |
|
||||
|
||||
Για ποιά περίπτωση μιλάς?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν έρθω με όλα τα παραπάνω συν τις καταπληκτικές φιάλες μου που πέρασαν τον τελευταίο υδροστατικό χτες από εσένα (λέμε τώρα) πώς θα τις δέσω;; Δεν είδα να αναφέρονται ιμάντες, τσέρκια ή κάτι σχετικό... μου διαφεύγει κάτι;; ΥΓ. Φοίβε, τον βάλαμε στη μέση τον δύστυχο......
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπερδευτηκα λιγο.... εννοεις πως αναφερεις την υπαρξη των ''ανεξαρτητων'' απλα σαν αποψη που λεει και η Physalia μονο στα ακαδημαικα ή οπως λες εαν σε πεισει ο εκπαιδευομενος πως αυτη η επιλογη ειναι ορθη & δικαιολογημενη την διδασκεις και στα πρακτικα του σχολειου (Deco απο οτι καταλαβα απο τα Standards...)...?
|
||||
|
||||
Μαρία,
Το πιο πάνω κείμενο είναι copy / paste από το εγχειρίδιο του εκπαιδευτή TDI για το σχολέιο decompression procedures. Η απάντηση στο ερώτημά σου υπάρχει στο εγχειρείδιο του μαθητή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σώτος Χριστοδούλου : 05-07-07 στις 21:15. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν όμως έρθει κανένας μαθητής με τρομερά επιχειρήματα και με πείσει τότε τι να κάνω? Πρόσεξε! Αν με πείσει! Και γιατί αφήνω ανοικτό αυτό το παράθυρο? Γιατί θέλω το μαθητή μου να είναι του στυλ "άκου να δεις τι σκέφτομαι" για να μπορέσω να δουλέψω μαζί του και όχι "πες μου δάσκαλε τι να κάνω. Μιλάμε πάντα για εκπαίδευση στις τεχνικές καταδύσεις. Δεν στερειίτε κανένας το δικαίωμα να επιχειρηματολογεί, να έχει άποψη, αλλά στο τέλος εφαρμόζεται η άποψη που έχει καταλήξει να έιναι κοινή συμφωνία. Τώρα αν λάβεις υπόψη σου αυτά, και το ότι θα μπουν στο τραέζι της συζήτησης (εγώ κάνω συζήτηση στην εκπαίδευση) όλα τα δεδομένα και οι απόψεις ποιές νομίζεις πως είναι οι πιθανότητες να γίνει σχολείο με ανεξάρτητες φιάλες? |
|
||||
|
||||
Τεράστιες. Νομίζω ότι το οικονομικό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν κατάλαβα nada de nada
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η τεχνική κατάδυση όμως είναι από μόνη της μια ενασχόληση που απαιτεί οικονομική επιβάρυνση. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος να αποδεχτεί την επιβάρυσνη τότε τι να πω? |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|