![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Στο πυρετό του DIR
Παράθεση:
Αυτό που γίνεται πάντα στην σε αυτή τη ζωή: * Κάποιοι τυχεροί θα την γλιτώσουν και θα βάλουν μυαλό * Κάποιοι ανεγκέφαλοι θα πάνε στον πάτο. Παράθεση:
Είναι σαν να με ρωτάς πως θα βάλουμε μυαλό στους "μάγκες" που κάνουν κόντρες στα Λιμανάκια. Κάποιοι πρέπει να την πατήσουν για να βάλουν μυαλό, κάποιοι άλλοι θα είναι πιο τυχεροί και θα ακούσουν κάποιον που ξέρει πέντε πράγματα και όταν κάνουν αυτή τη φοβερή βουτιά στα 100μ θα ξέρουν πραγματικά τι κάνουν. Εγώ πάντως προσπαθώ να βοηθάω και να εξηγώ στους ταρζάν που κάθε τρεις και λίγο κουτουλάνε πάνω μου πόσο μεγάλη ******* είναι να κατεβαίνεις στα 50μ μονομπούκαλο. Κάποιοι απο αυτούς με ακούσανε και δεν το ξανακάνανε κάποιους όμως θα τους δούμε στα δελτία ειδήσεων. Παράθεση:
Έχω κάνει 3 σχολεία μέχρι τώρα (ow, aow, rescue) και τα 3 με διαφορετικούς εκπαιδευτές. επίσης έχει τύχει (κύριως λόγω συμπτώσεων) να γνωρίσω και να δώ πως κάνουν σχολεία άλλοι τόσοι. Ο Γίωργος είναι από τους λίγους εκπαιδευτές που έχω γνωρίσει και στο σχολείο του δεν βλέπει πελάτες. Ειλικρινά εγώ χαίρομαι να υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτές. Παράθεση:
Διαφορετικές και διακριτές δεν θα το έλεγα. Π.χ ένας ψαγμένος και έμπειρος όπως είπες παραπάνω ΑΟW που ακολουθεί την φιλοσοφία DIR δεν είναι κάτι ενδιάμεσο? Παράθεση:
Πως να έχει κάποιος σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία όταν προσπερνάμε και συγκαλύπτουμε με περίτεχνο τρόπο όλη τη φυσική και ιατρική γνώση που θα έπρεπε να έχει κάθε δύτης τελειώνοντας ένα σχολείο? Και τέλος γιατί ένας δύτης να μην ξεπεράσει τα όρια του όταν του λές οτι θα πας μέχρι τα 18μ χωρίς να του εξηγείς τι θα συμβεί από εκεί και κάτω? Θα μπορούσα να αναφέρω τέτοια ερωτήματα για πολλές σελίδες. Είναι κυρίως ερωτήματα που έχω απαντήσει από την εμπειρία μου μέχρι τώρα αλλά κυρίως είναι ερωτήματα που τα ακούω συχνά-πυκνά από νέους συν-δύτες. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|