Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   01.05.2008 - Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη Κρεμαστών (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2317)

Σιαβελής Γιώργος 03-04-08 20:34

Απάντηση: 01.05.2008 - Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη Κρεμαστών

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο kristalia (Μήνυμα 10679)
Καλα super !!!! Ζηλεύωωωωωω...

Εγω να δεις δημητρουλα ποσο ζηλευω:angry::angry::angry:
Ετσι μου ερχετε να τα παρατησω ολα και να ερθω:confused::confused::confused:
Θα αφησω τον γαμο να παω για πουρναρια και θα φταιτε εσεις .
:angry::angry::angry:

Physalia 03-04-08 21:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Σιαβελής Γιώργος (Μήνυμα 10688)
Εγω να δεις δημητρουλα ποσο ζηλευω:angry::angry::angry:
Ετσι μου ερχετε να τα παρατησω ολα και να ερθω:confused::confused::confused:
Θα αφησω τον γαμο να παω για πουρναρια και θα φταιτε εσεις .
:angry::angry::angry:

ε μα τι άλλο να κάνουμε για σένα;; εδώ κανονίσαμε ολόκληρη εκδρομή σε λίμνη με βυθισμένη εκκλησία
Λίγο να θέλατε πραγματικά, θα βρίσκαμε κι έναν παπά-αυτοδύτη και μετά δε θα προλαβαίναμε τους σπονσορες για το γάμο (θα ξεχρεώνατε και το σπίτι στο τσάκα τσάκα)....
αλλά έλα που δεν είστε επιχειρηματικά μυαλά.....:fioufiou:

:D

D.Poursanidis 04-04-08 11:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 10691)
παπά-αυτοδύτη

Και που να ξέρατε οτι υπάρχει στην πράξη......
1 advanced open water και 1 που έχει καμει DSD.

Να βρούμε μόνο ενδοσυνεννόηση και εναν ψάλτη....:D:D:D:D:D:D

Takis 08-04-08 11:02

Nα ρωτησω κατι και γω μιας και δουλευω παρα πολυ και οι ελευθερες ωρες μου ειναι περιορισμενες.......
Οι βουτιες ποιες μερες θα γινουν?
Αν ας πουμε γινουν πρωτομαγια τοτε ναι μπορω να παρευρεθω και γω σαν μονοημερη εκδρομουλα αν και κουραστικη λογω αποστασης αλλα δε θα ηθελα να χασω το βυθισμενο χωριο.
Για ενημερωστε αν την πρωτομαγια θα γινει βουτια να φορτωσω εξοπλισμο και να ανεβω....:D

Χρηστος Ευθυμιου 10-04-08 10:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο seagate (Μήνυμα 10808)
Nα ρωτησω κατι και γω μιας και δουλευω παρα πολυ και οι ελευθερες ωρες μου ειναι περιορισμενες.......
Οι βουτιες ποιες μερες θα γινουν?
Αν ας πουμε γινουν πρωτομαγια τοτε ναι μπορω να παρευρεθω και γω σαν μονοημερη εκδρομουλα αν και κουραστικη λογω αποστασης αλλα δε θα ηθελα να χασω το βυθισμενο χωριο.
Για ενημερωστε αν την πρωτομαγια θα γινει βουτια να φορτωσω εξοπλισμο και να ανεβω....:D

Η πρωτομαγιά είναι ημέρα άφιξης μετά από περίπου 5 ώρες ταξίδι (334 km), θεωρητικά για όσους ξεκινήσουν πολύ πρωί υπάρχει δυνατότητα βουτιάς έπειτα από την τακτοποίηση των πραγμάτων και λίγη ξεκούραση. Τις βουτιές δεν τις έχουμε προγραμματίσει θα προκύψουν ανάλογα πότε θα φτάσει ο καθένας. Στόχος μας είναι να κάνουμε 4 βουτιές σε όλο το διάστημα της παραμονής μας εκεί. Μη θέλοντας να σε απογοητεύσω για μονοήμερο ταξίδι, με βουτιά και επιστροφή, μου φαντάζει λίγο δύσκολο και να μην ξεχνάς ότι μετά την βουτιά θα περάσεις υψόμετρο σίγουρα άνω των 1000 m (δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο). Βεβαίως μπορείς να έρθεις και θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε από κοντά, αλλά για βουτιά ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

fivos 12-04-08 14:40

...και για ζηλεύουν όσοι δεν έρθουν (ή να αποφασίσουν να έρθουν) :)
Μια ωραία άποψη της Λίμνης των Κρεμαστών:

Φωτογραφία: Χρήστος Μακροζαχόπουλος

neokles 16-04-08 12:26

Αντε... :mad:

Χρηστος Ευθυμιου 16-04-08 19:35

Το γεφύρι του Μανώλη.

Το γεφύρι του Μανώλη είναι το τελευταίο γεφύρι του Αγραφιώτη. Σηματοδοτεί την έξοδο του ποταμού στην Λίμνη των Κρεμαστών. Βρίσκεται λίγο πριν την παλιά συμβολή των τριών κυρίων ποταμών της περιοχής, του Αχελώου και των παραποτάμων του, Αγραφιώτη και Μέγδοβα. Το γεφύρι του Μανώλη είναι ένα πέτρινο μονότοξο γεφύρι διαμέτρου περίπου 30 μέτρων, που κατασκεύαστηκε το 1659 από τον πρωτομάστορα Μανώλη Χρυσιώτη στο οποίο έδωσε και το ονομα του. Λίγο πιό κατω, το 1964 κατασκεύαστηκε το φράγμα των Κρεμαστών που δημιούργησε την ομώνυμη τεχνητή λίμνη. Ανάλογα με το ύψος της στάθμης το γεφύρι του Μανώλη πότε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται κάτω από τα νερά της λίμνης.

Ίσως, ανάλογα με την στάθμη της λίμνης να μας δοθεί η ευκαιρία να βουτήξουμε και να απολαύσουμε υποβρύχια την υπέροχη και μοναδική αρχιτεκτονική του.

Έχω κλείσει όλα τα δωμάτια για όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, συνολικά 15 ενήλικες (11 αυτοδύτες) 4 παιδιά.
Αρχικά ήθελα να πάρω μόνο το ένα κομπρεσέρ αλλά μάλλον είναι καλύτερα να πάρω και τα δυο για να είναι το γέμισμα των φιαλών ποιο σύντομο. Τα κομπρεσέρ 1 ηλεκτροκίνητο BAUER και ένα βενζινοκίνητο MOHNSAM είναι έτοιμα συντηρημένα και μένει μόνο μια δοκιμή την οποία θα κάνω το Σαββατοκύριακο. Έχω όμως πρόβλημα μεταφοράς, πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να μεταφέρει τουλάχιστον το ένα από τα δυο.

:geia:

Μυλωνάκης Κων/νος 16-04-08 22:38

Καλωσορίζομαι λίγο ανορθόδοξα αλλά για καλό σκοπό πάντα!!!
:geia::geia::geia::geia:

Παράθεση:

Έχω όμως πρόβλημα μεταφοράς, πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να μεταφέρει τουλάχιστον το ένα από τα δυο.
Επειδή συμμετέχω στην εκδρομή σε ενημερώνω πως και τρίτο κομπρεσέρ να είχες θα το αναλάμβανα…:eek: οπότε μενει και χωρος για φιαλες,
οπότε το πρόβλημα σου έχει λυθεί ήδη…:D:D
Διαστάσεις Κιβωτίου: 150x115x050
Ωφέλιμο Φορτίο: 600Kgr

Καλώς σας βρήκα!!!:geia::geia::geia:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο neokles (Μήνυμα 11240)
Αντε... :mad:

ωχχχχχ....τη βαψαμε...:eek:
:D:D

geogeo 16-04-08 23:32

Χρήστο η συζήτηση που είχαμε κάνει ισχύει, δηλ. μάλλον μπορώ να χωρέσω το ένα κομπεσέρ στο Terios.

... Αλλά απ' ότι βλέπω, ο Κώστας θα πάρει όχι μόνο τα κομπρεσέρ αλλά και τα δικά μας πράγματα ... :D

Κώστα καλώς ήλθες :geia:

Μυλωνάκης Κων/νος 17-04-08 00:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο geogeo (Μήνυμα 11260)
... Αλλά απ' ότι βλέπω, ο Κώστας θα πάρει όχι μόνο τα κομπρεσέρ αλλά και τα δικά μας πράγματα ... :D

Αν θέλεις και στο terios
ρίχνω ένα ιμάντα
Σαν βάλω τα αργά
τραβώ και άλλους 40…
:D:D:D
Τση λάσπες και στα χώματα
Θα μπούμε παρεουλα
Μα αν κολλήσεις ξέχνα με
Θα είμαι στη ραχούλα!!!
Πλάκα κάνω φιλική
Για να περάσει η ώρα
Να χω καλή αρχή
Όπως και στα ‘λλα fοrα!!!!

:geia::geia::geia:

fivos 17-04-08 01:04

Καλώς μας ήρθες Κώστα
...και καλές βουτιές να έχουμε στην εκδρομή :thumbup:

geogeo 17-04-08 07:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Μυλωνάκης Κων/νος (Μήνυμα 11263)
Αν θέλεις και στο terios
ρίχνω ένα ιμάντα
Σαν βάλω τα αργά
τραβώ και άλλους 40…
Τση λάσπες και στα χώματα
Θα μπούμε παρεουλα
Μα αν κολλήσεις ξέχνα με
Θα είμαι στη ραχούλα!!!
Πλάκα κάνω φιλική
Για να περάσει η ώρα
Να χω καλή αρχή
Όπως και στα ‘λλα fοrα!!!!

:geia::geia::geia:

:thumbup:

... έτσι κι αλλιώς στο τέλος όλους θα μας ξεκολλήσει ο Φοίβος ... :)

neokles 17-04-08 10:47

Εκεί που θα έχεις βάλει τα αργά και θα πηγαίνεις σαν κύριος θα ακούσεις ένα μακρυνό:
στην άκρηηηηη
ακολουθούμενο απο ήχους πετρας που σπάει και αυτοκινήτου που μαρσάρει καθώς πλησιάζει σε περνάει και απομακρύνεται σαν τρελό

"γραπ γγρακαμπακα γκραπ Hoooooooondaaaaaaaaaaa γκρουπ γκρουπου γκουπ"

Fivos rulzzzz:worship:

fivos 17-04-08 11:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο neokles (Μήνυμα 11280)
"γραπ γγρακαμπακα γκραπ Hoooooooondaaaaaaaaaaa γκρουπ γκρουπου γκουπ"

Καλά σας βρε... :lipsrsealed:
με βρήκατε μικρό και με πειράζετε :madwife:
Τι να κάνω?
Αφού δεν είναι 4x4, ο μόνος τρόπος να μη μείνω στις ανηφόρες είναι να πάρω φόρα κι όποιον πάρει ο χάρος και να μη σταματάω πουθενά...
Δουλεύει όμως το σύστημα σας πληροφορώ :thumbup:

Βέβαια λόγω του advanced antiblocking control (AAC=συνεχές παιχνίδι με τον συμπλέκτη) αλλάζω λάστιχα και δίσκο συμπλέκτη λίγο ...πιο συχνά απ' τους άλλους :fioufiou:

neokles 17-04-08 12:20

Εμένα πάντως Μυλοκοπή και Θιάφι μια χαρά με πήγε και μ'έφερε. Αν ποτέ το δώσεις να το βγάλουμε μια αναμνηστική. Θα λυπηθώ σίγουρα :cool:.

Υ.Γ. το mail που σου στειλα το δες;

Σιαβελής Γιώργος 17-04-08 21:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 11281)

Βέβαια λόγω του advanced antiblocking control (AAC=συνεχές παιχνίδι με τον συμπλέκτη) αλλάζω λάστιχα και δίσκο συμπλέκτη λίγο ...πιο συχνά απ' τους άλλους :fioufiou:

Εμεις κλέφτες θα γίνουμε???:D:D:D

geogeo 22-04-08 08:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου (Μήνυμα 10873)
Η πρωτομαγιά είναι ημέρα άφιξης μετά από περίπου 5 ώρες ταξίδι (334 km), θεωρητικά για όσους ξεκινήσουν πολύ πρωί υπάρχει δυνατότητα βουτιάς έπειτα από την τακτοποίηση των πραγμάτων και λίγη ξεκούραση.
....

Υπάρχουν δύο -κύριες- εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσει κάποιος στην Αν. Φραγκίστα:
Η μία, αυτή στην οποία αναφέρεται ο Χρήστος, είναι η κλασική διαδρομή μέσω Λαμίας - Καρπενησίου και μετά στον δρόμο Καρπενησίου - Αγρινίου.
Η δεύτερη είναι μέσω γέφυρας (ή φέρρυ μπόουτ για τους υπομονετικούς) Ρίου - Αντιρρίου πάμε Αγρίνιο και από εκεί παίρνουμε τον ίδιο δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου.

Η πρώτη διαδρομή, όπως αναφέρει και ο Χρήστος είναι περίπου 335 χλμ, ενώ η δεύτερη περίπου 355 χλμ.

Σύμφωνα με έναν γνωστό μου που πάει συχνά στην περιοχή λόγω καταγωγής, η δεύτερη αν και ελαφρώς μεγαλύτερη σε χιλιόμετρα, είναι συντομότερη λόγω σημαντικά λιγότερων ορεινών χιλιομέτρων. :confused:

emmy 22-04-08 09:13

Ο δρόμος από Λαμία για Καρπενήσι (περίπου 70χλμ) έχει πολλές στροφές και αν πετύχεις κάποιον μπροστά σου μάλλον θα τον έχεις παρέα σε όλη την διαδρομή...
Μετά, από Καρπενήσι για Φραγκίστα μου είχε πάρει περίπου 2+ ώρες για να φτάσω:banghead:, μέσα από βουνά (χωρίς βλάστηση, άρα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον) και ήταν αρκετά κουραστικό...

Αν θεωρήσουμε ότι δύο-δυόμισι ώρες θέλουμε για Λαμία (μην αρχίσετε να λέτε ότι οδηγώ σαν κότα...απλά μένω Πειραιά...), και άλλη μία και κάτι για Καρπενήσι, ε, θέλεις ένα εξάρι ώρες στο νερό!

Από την άλλη διαδρομή αν και δεν έχω πάει, θα θέλεις 2 περίπου ώρες για Ρίο και άλλη 1 ώρα για Αγρίνιο και λογικά γύρω στην μιάμισι ώρα για Λίμνη Κρεμαστών...(βάση χιλιομέτρων...)

Άρα ακούγεται μάλλον καλύτερο...

geogeo 22-04-08 09:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο emmy (Μήνυμα 11564)
....
Μετά, από Καρπενήσι για Φραγκίστα μου είχε πάρει περίπου 2+ ώρες για να φτάσω:banghead:, μέσα από βουνά (χωρίς βλάστηση, άρα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον) και ήταν αρκετά κουραστικό...

Κοιτώντας χθες βράδυ τον χάρτη, η διαδρομή Καρπενήσι - Φραγκίστα είναι 40 - 45 χλμ.
2+ ώρες ... μάλλον πολύ το έκανες βρε Εμμυ ... ;)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο emmy (Μήνυμα 11564)
Από την άλλη διαδρομή αν και δεν έχω πάει, θα θέλεις 2 περίπου ώρες για Ρίο και άλλη 1 ώρα για Αγρίνιο και λογικά γύρω στην μιάμισι ώρα για Λίμνη Κρεμαστών...(βάση χιλιομέτρων...)

Άρα ακούγεται μάλλον καλύτερο...

Το κομμάτι Αγρίνιο - Φραγκίστα είναι περίπου 75 χλμ, οπότε μάλλον είναι σωστός ο υπολογισμός σου ...

yan 23-04-08 12:17

Δρομολογηθηκε και η δικη μου συμμετοχη στην ιστορια.

Να ενημερωσω πως υπαρχει διαθεσιμος χωρος και εξοπλισμος αν χρειαζεται.

Cheers

Physalia 23-04-08 13:02

Βλέπω ότι οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί θεαματικά!! Επειδή όμως δεν έχουν δηλώσει όλοι στο φόρουμ (Δημητρούλααααααααα:madwife:) μήπως θα μπορούσες Χρήστο να μας ανεβάσεις την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας;

Κανένας φίλος από Θεσσαλονίκη ίσως;;

Άντε ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες! :D
(Καταδυτική πρωτομαγιά, τα έχουμε ισοπεδωσει όλα πια :crazy:)

fivos 23-04-08 13:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο geogeo (Μήνυμα 11563)
Υπάρχουν δύο -κύριες- εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσει κάποιος στην Αν. Φραγκίστα:
Η μία, αυτή στην οποία αναφέρεται ο Χρήστος, είναι η κλασική διαδρομή μέσω Λαμίας - Καρπενησίου και μετά στον δρόμο Καρπενησίου - Αγρινίου.
Η δεύτερη είναι μέσω γέφυρας (ή φέρρυ μπόουτ για τους υπομονετικούς) Ρίου - Αντιρρίου πάμε Αγρίνιο και από εκεί παίρνουμε τον ίδιο δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου.

Η πρώτη διαδρομή, όπως αναφέρει και ο Χρήστος είναι περίπου 335 χλμ, ενώ η δεύτερη περίπου 355 χλμ.

Γιώργο, ξέρουμε ποιο είναι περίπου το μέγιστο υψόμετρο που συναντάμε στη δεύτερη διαδρομή?
(φαντάζομαι ότι θα είναι χαμηλότερο από της πρώτης :confused:)

geogeo 23-04-08 13:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 11629)
Γιώργο, ξέρουμε ποιο είναι περίπου το μέγιστο υψόμετρο που συναντάμε στη δεύτερη διαδρομή?

Μπορώ να το δω το απόγευμα στο σπίτι.
Λογικά φαντάζομαι κι εγώ ότι θα είναι χαμηλότερο της πρώτης (η οποία περνάει από το Καρπενήσι).
Θα το δω και θα το ανεβάσω ...

kristalia 23-04-08 16:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 11628)
Βλέπω ότι οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί θεαματικά!! Επειδή όμως δεν έχουν δηλώσει όλοι στο φόρουμ (Δημητρούλααααααααα:madwife:) μήπως θα μπορούσες Χρήστο να μας ανεβάσεις την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας;

Απο την ώρα που στο είπα δεν εχω μπεί .... Τσουπ τσουπ και εγώ μέσα :cheesy:

elinoplop 23-04-08 16:56

ΑΧ ευτυχώς που είμαι σίγουρη ότι θα πάρετε τέλειες φωτό για να δω και γω κάτι. Ακούγεται φανταστικά τυχερούλια

Χρηστος Ευθυμιου 23-04-08 17:12

Παράθεση:

μήπως θα μπορούσες Χρήστο να μας ανεβάσεις την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας;
Θα ανεβάσω την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας το βραδυ που θα γυρίσω σπίτι.

Σιαβελής Γιώργος 23-04-08 20:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου (Μήνυμα 11640)
Θα ανεβάσω την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας το βραδυ που θα γυρίσω σπίτι.

Τι όμορφα θα ηταν να ήμουν και εγω στην λίστα......
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χρηστος Ευθυμιου 23-04-08 23:26

Λίστα συμμετεχόντων στην 4-ήμερη εκδρομή 01. – 04. 05.08 στην Λίμνη των Κρεμαστών.

1. Χρήστος Ευθυμίου
2. Ingeborg Ευθυμίου
3. Γιάννης Ίσσαρης
4. Μαρία Σαλωμίδη
5. Φοίβος Βιλανάκης
6. Γιάννης Ρουσουνέλος
7. Γιώργος Κυπραίος
8. Γεωργία Παπαγεωργάκη
9. Νίκος Κυπραίος
10. Εμμυ Τσοράπη...........
11. Κώστας Μυλωνάκης
12. Ζίνα Μακροπούλου
13. Δήμητρα Δημητροπούλου
14. Ιορδάνης Οργατζόγλου
15. Μιχάλης
16. Οκογένεια Μανωλά (Φίλος του Γιώργου Κυπραίου) 5 άτομα

Σύνολο 20 άτομα (13 αυτοδύτες) 2 κομπρεσέρ.

Απαραίτητος εξοπλισμός:

Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε συνήθως πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε Φακό (φακούς) μαζί, καθώς και μία πυξίδα τουλάχιστον ανά ζευγάρι, ή ομάδα που θα βουτάει μαζί.

Διαδρομή:

Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, έξοδος Λαμία προς Καρπενήσι και στην συνέχεια Ανατολική Φραγγίστα 335 km περίπου 4 ½ ώρες. Εκεί θα ρωτήσετε που βρίσκεται ο ξενώνας “ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ” του κυρίου Κωστόπουλου

Ο καθένας θα ταξιδέψει ανεξάρτητα ή όπως θα τα έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας.

Οι βουτιές θα γίνουν ανάλογα με τα κέφια μας και ίσως κάνουμε την πρώτη βουτιά αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Όσο για το υψόμετρο μην ανησυχείτε θα κάνουμε ένα ταχύρυθμο “σεμινάριο” πίνοντας καφέ.

Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό. Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας.

Την μεταφορά των κομπρεσέρ την έχει αναλάβει ο Κώστας (Κώστα θα επικοινωνήσω μαζί σου).

Αν επιθυμείτε, την Τρίτη μετά το Πάσχα μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ και να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες αν υπάρχουν, διαφορετικά, να έχουμε ένα καλό και ευχάριστο ταξίδι.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

geogeo 23-04-08 23:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fivos (Μήνυμα 11629)

Λοιπόν το μεγαλύτερο υψόμετρο που μπόρεσα να εντοπίσω στη δεύτερη διαδρομή (αυτή από Αγρίνιο δηλαδή) είναι 860 μέτρα στο χωριό Ανω Άγιος Βλάσσης.
Στην πρώτη διαδρομή (από Καρπενήσι) πρέπει να είναι οι Ράχη Τυμφρηστού περίπου 1100 μέτρα.
Η λίμνη είναι στα 300 μέτρα, ενώ η Ανατολική Φραγκίστα που είναι ο ξενώνας στα 700 περίπου μέτρα.

geogeo 29-04-08 11:56

Εφτασαν οι ημέρες :D
Αν όλα είναι νορμάλ (δεν έχει ακόμα πυρετό ο γιός μου δηλαδή :(), αύριο Τετάρτη πρωί, φεύγω για Αν. Φραγκίστα (εχω κανονίσει για μία επιπλέον ημέρα το δωμάτιο).
Οπότε καλό ταξίδι σ' όλους μας και τα λέμε εκεί την Πέμπτη :geia:

Χρηστος Ευθυμιου 29-04-08 18:02

Γιώργο να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Εμείς θα φύγουμε την Πέμπτη το πρωί κατά στις 6:00 - 6:30 και μάλλον θα ταξιδέψουμε παρέα με τον Κώστα και την Έμμυ, όποιος άλλος ξθέλει μπορεί να ακολουθήσει.

Είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να τσεκάρουν και τα DC τους αν αυτά ανταποκρίνονται για βουτιές σε υψόμετρο. Πριν από το Καρπενήσι και συγκεκριμένα στον Τυμφρηστό είναι περίπου +1100m. Αν ανοίξετε τα DC σας πρέπει κανονικά να δείξουν Α1 που σημαίνει ότι υπολογίζουν τις βουτιές στο εύρος από +750m έως +1500m υψόμετρο. Ρίχτε μια ματιά στο Manual.

Καλό ταξίδι σε όλους σας και θα τα πούμε στην Ανατολική Φραγγίστα.

DHMHTRHS 03-05-08 15:16

1 Συνημμένο(α)
Μα καλά ..... πότε γυρίζουν????????
:banghead: :fioufiou: :geia:
μέχρι να βάλουν τις δικές τους φοτο ...... μια από Πλαστήρα

fivos 05-05-08 10:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο DHMHTRHS (Μήνυμα 11883)
Μα καλά ..... πότε γυρίζουν????????
:banghead: :fioufiou: :geia:

Γυρίσαμε, γυρίσαμε ! :D
(αλλά φαντάζομαι έχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα στη δουλειά... γι αυτό δε μιλάει κανένας)

Περάσαμε υπέροχα...
Μακάρι να ξυπνούσαμε πάλι σήμερα για πρωινό στην όμορφη Φραγκίστα.
Πρωτόγνωρες εμπειρίες και εικόνες - εντός και εκτός νερού - και καταπληκτική φύση.
Εγώ πάντως δεν έχω συνέλθει... βρίσκομαι ακόμη εκεί, και σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για την τρομερή παρέα :thumbup:

Άντε σιγά-σιγά να ανεβάσουμε φωτογραφικό υλικό και εντυπώσεις.
Μόνο 4 μέρες είμασταν μαζί?
Εμένα μου φάνηκε τουλάχιστον βδομάδα :crazy: :D

Physalia 05-05-08 11:40

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Χρήστο Ευθυμίου που μας άνοιξε αυτή τη μαγική (κυριολεκτικά για μένα) πόρτα στη Λίμνη Κρεμαστών.

Ίσως ήταν η ομορφότερη καταδυτική εκδρομή της ζωής μου.

(λίγη υπομονή για τις λεπτομέρειες πλιιιζζ, μάθαν ότι περάσαμε καλά και μας περίμεναν με τον πλάστη ανά χείρας :madwife:)

geogeo 05-05-08 12:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Physalia (Μήνυμα 11904)
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Χρήστο Ευθυμίου που μας άνοιξε αυτή τη μαγική (κυριολεκτικά για μένα) πόρτα στη Λίμνη Κρεμαστών.
...

Να προσθέσω κι εγώ, όλους όσους συμμετείχαν στην παρέα και φυσικά τους ανθρώπους της περιοχής, τον κύριο Κώστα ιδιοκτήτη του ξενώνα, τον παπά Βαγγέλη και τον Κώστα ιδιοκτήτη εστιατορίου και ψαρά στην λίμνη. Χωρίς την βοήθειά τους, πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε την εκκλησία που ψάχναμε ...
Η χαρά τους για το αποτέλεσμα, μεγάλωσε και τη δική μας χαρά στο τέλος.

... Εν τω μεταξύ έχω φάει μια προσγείωση στη δουλειά, άνευ προηγουμένου …

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ 05-05-08 13:30

οταν λετε εκκλησια εννοειτε υποβρυχιως?

καμμια φωτο θα δουμε?

ηθελα πολυ να ειμαι μαζι σας στο ταξιδι αυτο ....αλλα ειχα να κανω ενα discoveraki σε εκκλησια επιφανειας στα Χανια οπου και επιτυχως βαφτισαμε ενα νεο δυτη (γιο του Nikostratos) ....

ΥΓ βεβαια στην κολυμπηθρα δεν ειχε καθολου ψαρια! ....

ΥΓ2 ποιος παιδι μου σε περιμενε με πλαστρη ?

geogeo 05-05-08 13:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ (Μήνυμα 11915)
οταν λετε εκκλησια εννοειτε υποβρυχιως?

Ε βέβαια υποβρυχίως, οι άλλες φαίνονται, δεν θέλουν βαρκάρη για να τις ψάξεις ... :D

Παράθεση:

καμμια φωτο θα δουμε?

Θα δούμε, θα δούμε (απ' τους κατάλληλους ανθρώπους) ...

Παράθεση:

....αλλα ειχα να κανω ενα discoveraki σε εκκλησια επιφανειας στα Χανια οπου και επιτυχως βαφτισαμε ενα νεο δυτη (γιο του Nikostratos) ....

Να ζήσει ο νέος .... :thumbup:

Παράθεση:

ΥΓ βεβαια στην κολυμπηθρα δεν ειχε καθολου ψαρια! ....

Μη νομίζεις, ούτε στη λίμνη είδαμε :rofl:

sfougarisb 05-05-08 13:57

Hey guys,

Greetings from Doha, Qatar. I have been terribly jealous of your trip and i am waiting to see some photos.

There are here a couple of Austrians (techies all of them!) who dive in lakes and rivers and such kai mou ta exoun zalisei. I have been telling them about your most excellent adventure to shut them up. :cheesy:

So when are we going to see any photos?????

Babis

PS. i am writing from the project, so there is no possibility for Greek. Bear with me. :rolleyes:

Zin 05-05-08 16:21

πραγματικά ητάν μια πολύ πετυχημένη εκδρομή..
πέτυχε όλους τους στόχους τις!!
περασαμε ολοι τελεια, χορτάσαμε τα ομορφα τοπία (υπο- και υπερ-λιμνίως) βρίκαμε και την εκκλησία χάρη στην επιμονή και οργάνωση της ομάδας...
(οτι και να γράψω λίγο μου φαίνεται:rolleyes:)

Όσο για αυτους που δε μπόρεσαν να ερθούν.. θα εχει και συνέχεια, θα περιμένουμε να πέσει η σταθμή για να εξορμήσουμε δρυμήτεροι :)

Σας ευχαριστώ όλους για την ομορφή παρέα !!

ΥΣ: οι ταπεινές μου φωτογραφίες έπονται .. το συντομώτερο δυνατό!!

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:47.