Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'

Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' (http://www.scubadive.gr/forum/index.php)
-   Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου (http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο (http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3441)

Physalia 29-04-09 16:59

Απάντηση: 01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paris (Μήνυμα 27095)
Οπωσδήποτε θα τη δούμε την ταινία. Παίζει μήπως να μπορούμε να την προβάλουμε κιόλας, μιας και θα 'χουμε και τον προτζέκτορα;:crazy:

(Αυτή η εκδρομή γίνεται όλο και καλύτερη :confused:)

Τι θα λέγατε να τη συνδυάζαμε με την εκδήλωση του Σαββάτου;

That is αμέσως μετά την παρουσίαση του Gkam και τη σχετική συζήτηση, το οποίο μπορούμε προχείρως να υπολογίσουμε, κατά τις 9:30

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται, δεν θα διστάσουν να το τραβήξουν λίγο παραπάνω το βραδάκι τους :) ε;

fivos 29-04-09 17:59

Απάντηση: 01-03.05.2009: Σ.Ε.Α. Τηθύς - Ε.Α.Θ. - Σ.Κ.Α. - Διασυλλογική Εκδρομή στο Νότιο Πήλιο

Κάποια μηνύματα σχετικά με την καταδυτική ιστορία του Τρίκερι μεταφέρθηκαν εδώ:

Ναυάγια στο Τρίκερι (Hans Hass, Alfons Hochhauser - Ξέρα "Λευτέρης")

Big-Blue 29-04-09 18:59

Ταξιδευτές από Αθήνα και λοιπό Νότο τη ώρα προγραμματίζετε αναχώρηση?
Κανά ραντεβού στα ενδιάμεσα ή στο Βόλο για να δούμε πως πάμε στη Μηλίνα?
:geia:

geogeo 29-04-09 19:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue (Μήνυμα 27115)
Ταξιδευτές από Αθήνα και λοιπό Νότο τη ώρα προγραμματίζετε αναχώρηση?
Κανά ραντεβού στα ενδιάμεσα ή στο Βόλο για να δούμε πως πάμε στη Μηλίνα?

Ηλία εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αύριο.

Από Βόλο γενικά απ' ότι θυμάμαι τώρα "απ' έξω", ο δρόμος που ακολουθείς είναι προς Αγριά, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα.

Η απόσταση είναι περίπου 50 χλμ από Βόλο και ο δρόμος είναι "κλειστός" και περνάει μέσα από αρκετά χωριά.

Καλό δρόμο σε όλους :geia:

baz 29-04-09 21:03

Διαμονή σε Camping, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, σκυλιά, στεγανές στολές, ρυθμιστές, lap-top, χορευτικά από μέλη ΔΣ που μέχρι χθές θεωρούνταν σοβαροί επαγγελματίες .....:banghead:.....:banghead:που πάμε; :rofl:

Καλό ταξίδι σε όλους, ευελπιστώ να ξεκινήσουμε λίγο μετά τις 4 από Αθήνα κ να σας συναντήσουμε στο δρόμο προς Μηλίνα.

Big-Blue 29-04-09 21:20

Παράθεση:

Ηλία εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αύριο.
Από Βόλο γενικά απ' ότι θυμάμαι τώρα "απ' έξω", ο δρόμος που ακολουθείς είναι προς Αγριά, Καλά Νερά, Αφέτες, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα.
Η απόσταση είναι περίπου 50 χλμ από Βόλο και ο δρόμος είναι "κλειστός" και περνάει μέσα από αρκετά χωριά.
Καλό δρόμο σε όλους
Γιώργο εγώ θα ανέβω την Πέμπτη το απόγευμα αργά αργά κλασσικά:)
Άλλαξα τη βουτιά με το σκάφος οπότε την Παρασκευή θα βουτήξω από ακτή...Περιμένω παρέα:geia:

Physalia 29-04-09 22:00

Ηλία, εγώ θα αποφύγω τα ραντεβού γιατί έχω κάτι socializing προγραμματισμένα στη διαδρομή....
(μένει η κολλητή μου Πήλιο εδώ και μια τετραετία περίπου και είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να τη δω για μια ...τρίτη φορά:o)

Πάντως θα ξεκινήσουμε σχετικά νωρίς και ελπίζουμε ότι μέχρι τις 7 θα είμαστε εκεί, να έχουμε και λίγο φως να στήσουμε (σε κάνα ελεύθερο τετράκλινο όπως το κόβω με τον καιρό :mad:)

Οπότε θα σας δούμε κατευθείαν Μηλίνα :geia:

ppetross21 30-04-09 08:56

Χρησιμα αξεσουάρ.:confused:

Να μην ξεχάσω να πάρω:
1.γουόκη τόκη ;) walki-talkie
(η ΕΑΘ μιλάει στο ch 7 , o ΤΗΘΥΣ στο 6, ο ΣΚΑ στο 5, και το διασυλλογικό ch 4)

DHMHTRHS 04-05-09 10:41

Τι????? ... έγινε???????

http://www.youtube.com/watch?v=8XxOoCyGb3s

ή ακόμα?

geogeo 04-05-09 11:08

:2drunk: :2drunk: :2drunk:

(Έτσι για το ... ξεκάρφωμα...)

και άντε πάλι ...

... α ναι, βουτήξαμε κιόλας :fioufiou:

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:12.