Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-08, 01:03
Το avatar του χρήστη GKAM
GKAM GKAM is offline

Περιοχή: Munich
Απάντηση: Που είναι οι δύτες οέο;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχουμε ήδη ξεκινήσει αντίστοιχη προσπάθεια με διοργάνωση εκδρομών σαν κι αυτή της λίμνης Κρεμαστών αλλά για μια σοβαρή προσπάθεια που να λειτουργήσει σαν καταδυτική λέσχη με συνεχή επαφή των δυτών ακόμη και στις κοντινές βουτιές του Σ/Κ χρειάζονται περισσότερα πράγματα.

Χρειάζονται σίγουρα υποδομές: Συγκεκριμένοι χώροι κατά προτίμηση παραλιακοί, Σκάφη της λέσχης, Εξοπλισμός προς χρήση από τα μέλη, δηλ. τελικά λεφτά που μόνο μακροπρόθεσμα μέσω κάποιας επιδότητησης ή δωρεάς μπορούμε να κυνηγήσουμε να αποκτήσουμε.
Δε νομίζω πως τέτοια υποδομή είναι απαραίτητη. Σίγουρα είναι το ιδανικό, αλλά μπορεί να ξεκινήσει κανείς με πιο απλά βήματα και να χτίσει πάνω σε αυτά. Το forum μπορεί να λειτουργήσει σα μια πλατφόρμα δραστηριοτήτων και διοργάνωσης καταδύσεων μεταξύ των μελών, χωρίς να χρειάζεται για τα πάντα η σφραγίδα ενός συλλόγου.

Γενικά είμαι αντίθετος σε binary καταστάσεις (όλα ή τίποτα). Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα…

Τις προάλλες συνάντησα πάλι ένα κλασσικό cartoon strip που περιγράφει τον κόσμο των ΙΤ projects με (κωμικοτραγική) ακρίβεια.

Γιατί δε μου δίνετε την ρόδα μου;

/GKAM