Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-08, 11:49
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Οι Νεοι Φάκελοι - Ελληνικές θάλασσες χωρίς ψάρια

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην με πειτε γκρινιαρη...αλλα περαν του αρχικου ενθουσιασμου μου οτι επιτελους ειπε καποιος να ασχοληθει με την ερημοποιηση των παγκοσμιων θαλασσων (και ουχι μονο των ελληνικων)...η ερευνα μου εμοιαζε πιο πολυ με ξεπετα παρα με κατι ουσιαστικο....τι περιμενα? να μιλησει ο δημοσιογραφος για την ουσια , να προκαλεσει και να σοκαρει...κατι που δυστυχως δεν βγηκε .....

αλλα περαν τουτου εμεις εδω ξερουμε οτι οι εραστες της θαλασσας ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ αλλα παλευουν για την προστασια της.....
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με όλα αυτά που αναφέρει ο Γιώργος.
Περίμενα περισσότερα από τον Παπαχελά κι αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι παραπέρα πόσο ουσιαστικά ήταν/είναι και τα υπόλοιπα ρεπορτάζ των φακέλων που δεν έχω προσωπικά στοιχεία από πρώτο χέρι για να τα ελέγξω

Το μόνο που μοιάζει ελπιδοφόρο, είναι ότι το πρόβλημα της υπεραλίευσης είναι πλέον παρόν και "πουλάει" οπότε θα βρεθούν κάποια στιγμή και σοβαροί άνθρωποι που θα πιέσουν και θα βγάλουν περισσότερες αλήθειες στη φόρα.
(ελπίζω...)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
...και ευχομαι οσοι εδω μπορουν (οπως το διδυμο με τις ημιστεγανες) να συνεχισουν να παλευουν για το παθος τους, για τη ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!

Τα πλάνα με την κατεστραμμένη ποσειδωνία, ήταν πραγματικά σοκαριστικά...
σαν καμμένο δάσος...