Απάντηση: Σεμινάριο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας 2008
Συμφωνω απολυτα με τον Γιωργο.
Οσο, για τους αρχαιολογους λυπαμαι πραγματικα που μια απο τις πιο
ενδιαφερουσες ειδικοτητες συνεχιζει τον μοναχικο της δρομο που οδηγει στο περιθωριο. Διαφαινεται ξεκαθαρα το οραμα και οι στοχοι των ανθρωπων που κρατανε στα χερια τους τις τυχες της υπηρεσιας. Απλως δεν εχουν οραμα και στοχους. Ετσι δειχνουν αυτες οι σπασμωδικες κινησεις.
Αλλωστε σημερα ειναι - αυριο δεν ειναι! Ετσι δεν ειναι? ή μηπως κανω λαθος? Αντι λοιπον να ανοιξουν το θεμα, να πληροφορησουν σωστα, να το προβαλουν σωστα, αυτοι συνεχιζουν να διοργανωνουν ουτοπικα σεμιναρια των 1.000 ευρω!!!
Αν θελουν να μαθει ο καθε Ελληνας και Ελληνιδα την εναλια ιστορια μας ας βοηθησουν προς αλλη κατευθυνση. Εχουμε τοποθετηθει ολοι μας εκατονταδες φορες εδω μεσα και αλλου. Με ενα 2ημερο σεμιναριο δεν τρεχει και τιποτα. Εχουμε χορτασει απο τετοια. Εχω βαρεθει (σας μιλαω ειλικρινα) να παρεβρισκομαι σε διαφορων λογιων σεμιναρια (ακομα και επανω στην δουλεια μου) που ειναι αναμοχλευσεις και ανακατεμα παλιων διαφανειων και μαλιστα πολλες φορες ειναι copy / paste.
Ας ελπισουμε το μελλον να μας διαψευσει ολους.
Πολυ θα το χαιρομουν (μα την αληθεια) να βγω ψευτης και να ειμαι εκει να παραδεχτω την πλανη μου!
Ειδωμεν.
|