Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-08, 17:37
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Οξυγόνο σε καταδυτικό σκάφος!!

Το ηθικο κομματι που λεει ο Νεκταριος ειναι για μενα το Α και το Ω , αλλα περ απο αυτο ζουμε σε μια κοινωνια της οποιας το οικονομικο συστημα ειναι η ελευθερη οικονομια (καλως ή κακως)....

σε μια τετοια οικονομια ολα δουλευουν ρολοι οταν οι 2 συμβαλλομενοι ο παροχεας υπηρεσιων και ο καταναλωτης λειτουργουν βασει καποιων βασικων κανονων.

Το καταδυτικο κεντρο οφειλει να παλευει ωστε να προσφερει τις καλυτερες υπηρεσιες στις καλυτερες τιμες ωστε να επιβιωνει στην αμιλικτη αγορα...
Ο καθε εργοδοτης ή διευθυντης οφειλει να ξημεροβραδιαζεται με το αγχος του αν ο καθε υπαλληλος του ή το καθε του μηχανημα δουλευει οπως οφειλει....κι εκτος απο το να το σκεφτεται οφειλει να τσεκαρει ο ιδιος την ποιοτητα των παντων. Μου ειναι αδιανοητο να περιμενω το οιοδηποτε ελεγκτικο μηχανισμο να μου δειξει τη δουλεια μου!

Ετσι και μονο ετσι θα δημιουργηθει ενα καταδυτικο στο οποιο θα χαιρεται οποιοσδηποτε να συμμετεχει (υπαλληλος και πελατης)

Ο πελατης τωρα οφειλει να ενημερωνεται συνεχως, να κρινει και να διαλεγει, να βοηθαει συνεχως στην βελτιωση του παρεχομενων υπηρεσιων. Η αγοραστικη του δυναμη ειναι αυτη που θα ωθήσει την εξελιξη...Και για αυτο ειναι τεραστια μαγκια αυτο που εκανε η Ζινα...Εκανε αυτο που οφειλει ο καθε πελατης...

Αυτα ειναι τα προφανη...Την αληθεια τους την αντιλαμβανεται ο καθενας.

Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη....

Ας μην την αναλυσω, την γνωριζουμε ολοι και δεν υπαρχει μονο στην Ελλαδα, υπαρχει σε καθε καταδυτικο προορισμο που εχω επισκεφθει.

Για αυτο δεν εχει και σημασια το σε ποιο καταδυτικο ελαβε χωρα το περιστατικο....

Σημασια εχει να διαμορφωνεται επιτελους μια αλλη συνειδηση στην ελληνικη καταδυτικη κοινοτητα.....και αυτη η αλλαγη να ειναι δραστικη....

απο τον πρωτο καιρο που ασχολουμαι με την καταδυση αυτο ελπιζω....

καποτε θελαμε να ξετιναξουμε την ματσο-ψευτο-βατραχιλα απο την καταδυση, (αυτο νομιζω οτι εγινε), μετα θελαμε να διωξουμε τη ρετσινια του ψαροντουφεκα-αρχαιοκαπηλου, (αυτο ειναι σε εξελιξη) και τωρα στοχος μας ειναι να φυγουμε απο την εποχη του αρπα κολλα, του καταστηματος ψιλικων και να περασουμε στην εποχη του "ντελικατεσεν"......

στην ραγδαια αναπτυξη της καταδυσης αναψυχης συμβαλλει τα μεγιστα το διαδικτυο, οπου ολα ειναι στο φως....(ή σχεδον ολα , οκ) και που ο καθε πελατης, υπαλληλος , ιδιοκτητης θα ενημερωνεται και με την σωστη πληροφορηση θα βελτιωνεται καθημερινα.......

Αμην

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 02-07-08 στις 18:31.
Απάντηση με παράθεση