Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-09, 09:06
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αγορά στολής για χειμώνα.

Επι σειρα ετων βουτουσα με φορμα δυο τεμαχιων 5mm και θεωρουσα οτι ειναι ο,τι βολικοτερο . Καποια στιγμη αρχισα να μην βολευομαι , ειδικα τον χειμωνα , λογω του τριτου κομματιου (του εξτρα γιλεκου ) και πηρα μια φορμα (δεν αναφερω μαρκες για να μην θεωρηθει διαφημηση ) μονοκομματη 7mm με ενσωματωμενη κουκουλα (βολευει και για τρομοκρατικες ενεργειες και για ρουφιανεματα !!) . Μπορω να σου πω οτι εκτος απο μια εκδρομη στην Αιγυπτο , οπου πηγα με αυτην την φορμα καινουρια και κοντεψα να παθω αποπληξια απο την ζεστη , ποτε δε αισθανθηκα οτι παραζεσταινομαι (χωρις να ειμαι και ιδιαιτερα κρυουλιαρης ) . Φετος που οι θερμοκρασιες ηταν λιγο υψηλοτερες , απλα βουτουσα με την κουκουλα βγαλμενη (ασε που ειναι και παρανομη πια ) και το φερμουαρ λιγο πιο κατω απο τον λαιμο μου . Βολευτηκα παρα πολυ καλα γιατι ειναι ενα κομματι εξοπλισμου και οχι δυο ή τρια και παρα μα παρα πολυ σπανια (Φεβρουαριο-Μαρτιο , ή σε λιμνη ) φορεσα ενα 3αρι αμανικο γιλεκακι . Το ενα κομματι αντι για περισσοτερα πιστευω πως απο μονο του ειναι πλεονεκτημα . Απο την αλλη πλευρα , καποιοι λενε (παλια κι εγω ) οτι αν εχεις φορμα δυο τεμ. μπορεις , αν ειναι ζεστα τα νερα να βουτηξεις μονον με το επανω μερος . Λιγοι ανθρωποι το αντεχουν αυτο και σπανιως στην Ελλαδα (οχι οτι δεν υπαρχουν παλληκαρια ) .
Οπως πολυ σωστα σε συμβουλεψε ο Φοιβος , τελειωσε πρωτα το σχολειο εχοντας τα ευκολα (μασκοπεδιλα ) και οταν με το καλο τελειωσεις , με την καθοδηγηση του εκπαιδευτη σου και με την ερευνα που θα κανεις (και με την βοηθεια μεσα απο το forum ) θα αρχισεις να παιρνεις τον δικο σου εξοπλισμο .
Καλως ηλθες στον υπεροχο κοσμο του βυθου και καλες αναδυσεις

Απάντηση με παράθεση