Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Ο πρώτος μου εξοπλισμός
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό;

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-11-09, 09:06
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αγορά στολής για χειμώνα.

Επι σειρα ετων βουτουσα με φορμα δυο τεμαχιων 5mm και θεωρουσα οτι ειναι ο,τι βολικοτερο . Καποια στιγμη αρχισα να μην βολευομαι , ειδικα τον χειμωνα , λογω του τριτου κομματιου (του εξτρα γιλεκου ) και πηρα μια φορμα (δεν αναφερω μαρκες για να μην θεωρηθει διαφημηση ) μονοκομματη 7mm με ενσωματωμενη κουκουλα (βολευει και για τρομοκρατικες ενεργειες και για ρουφιανεματα !!) . Μπορω να σου πω οτι εκτος απο μια εκδρομη στην Αιγυπτο , οπου πηγα με αυτην την φορμα καινουρια και κοντεψα να παθω αποπληξια απο την ζεστη , ποτε δε αισθανθηκα οτι παραζεσταινομαι (χωρις να ειμαι και ιδιαιτερα κρυουλιαρης ) . Φετος που οι θερμοκρασιες ηταν λιγο υψηλοτερες , απλα βουτουσα με την κουκουλα βγαλμενη (ασε που ειναι και παρανομη πια ) και το φερμουαρ λιγο πιο κατω απο τον λαιμο μου . Βολευτηκα παρα πολυ καλα γιατι ειναι ενα κομματι εξοπλισμου και οχι δυο ή τρια και παρα μα παρα πολυ σπανια (Φεβρουαριο-Μαρτιο , ή σε λιμνη ) φορεσα ενα 3αρι αμανικο γιλεκακι . Το ενα κομματι αντι για περισσοτερα πιστευω πως απο μονο του ειναι πλεονεκτημα . Απο την αλλη πλευρα , καποιοι λενε (παλια κι εγω ) οτι αν εχεις φορμα δυο τεμ. μπορεις , αν ειναι ζεστα τα νερα να βουτηξεις μονον με το επανω μερος . Λιγοι ανθρωποι το αντεχουν αυτο και σπανιως στην Ελλαδα (οχι οτι δεν υπαρχουν παλληκαρια ) .
Οπως πολυ σωστα σε συμβουλεψε ο Φοιβος , τελειωσε πρωτα το σχολειο εχοντας τα ευκολα (μασκοπεδιλα ) και οταν με το καλο τελειωσεις , με την καθοδηγηση του εκπαιδευτη σου και με την ερευνα που θα κανεις (και με την βοηθεια μεσα απο το forum ) θα αρχισεις να παιρνεις τον δικο σου εξοπλισμο .
Καλως ηλθες στον υπεροχο κοσμο του βυθου και καλες αναδυσεις

Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:20.