Θέμα: Όλα ΟΚ!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-07, 09:26
Το avatar του χρήστη akef
akef akef is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Όλα ΟΚ!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Manta Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ με το τι λές πιο πάνω αν ο πελάτης σου είναι σωστός. Αλλά αν εγώ, ο Dive Guide, δεν κοιτάξω πόσο αέρα έχει ο συγκεκριμένος δύτης, για τον οποίο γνωρίζω από τις προηγούμενες καταδύσεις ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μέσα στο νερό, δεν ανταποκρίνεται με το σωστό τρόπο, δεν ακολουθεί το τι εχεί ειπωθεί στο briefing και αφήνει τον αέρα του να κατέβει στα 20bar και ακόμα λέει ότι είναι εντάξη απο πλευράς αέρα θα πώ στο αφεντικό μου ότι είναι επικύνδινος. Αν πνιγεί γιατι με τα 20bar μου πεί ότι είναι ΟΚ και δεν το ελέγξω πιού θα ακουστεί το όνομα?? Κάποιου Πολωνού που πνίγηκε σε διακοπές καθώς έκανε κατάδυση με το ΦΧΨΩ κέντρο στη ΑΒΓ περιοχή.
Σαν επαγγελματίας είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ διότι επιτρέπεις σε τέτοιους δύτες να συνεχίσουν να βουτάνε!!! Διότι εσύ είσαι μάγκας/τυχερός και δεν σου έπαθε τίποτα .... στο επόμενο καταδυτικό όμως ????

Αν ήσουν σωστός επαγγελματίας και σε ενδιέφερε το καλό αυτού του ανθρώπου αλλά και γενικότερα της κατάδυσης δεν θα επέτρεπες σε αυτόν τον άνθρωπο να βουτάει μόνος του. Ειδικά εφ' όσον γνωρίζεις οτι έχει γενικότερο "πρόβλημα"!!! Αλλά ως συνήθως τα ευρώπουλα .......!!!!

Θα τον έβαζες κάτω θα του έλεγες 5 πραγματάκια και θα προσπαθούσες να του δώσεις να καταλάβει ή οτι η εκπαίδευσή του είναι ελλιπέστατη ή οτι δεν του ταιριάζει αυτό το σπορ όσο κι αν το γουστάρει. Τι να κάνουμε κι εγώ ήθελα να γίνω πιλότος αλλά έχω μυωπία!!!!

Το να τον βουτήξεις και να τον πας από το χεράκι απλά μεταφέρεις το πρόβλημα με την σειρά στον επόμενο dive master με την ελπίδα οτι ΙΣΩΣ ... ΚΑΠΟΤΕ να γίνει ένας απλά ... οχι επικυνδίνος αυτοδύτης.

Εγώ πάντως στην θέση θα έριχνα κι ένα χέσιμο στον εκπαιδευτή του!!!
Απάντηση με παράθεση