Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-10, 10:07
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gmav Εμφάνιση μηνυμάτων
απίστευτο.....
τι ύφος είναι αυτό???
το ίδιο ύφος υπάρχει και στα βιβλία?
να ένας σημαντικός λόγος για να ΜΗΝ τα διαβάσω..
Και παρολο που σχολιαστηκαν θετικοτατα τα βιβλια του σε αυτο το thread και τονιστηκε η σπουδαιοτητα του εργου του , αυτος επιμενει το βιολι του . Παρασιτικη σχιζοφρενεια μου μυριζει εδω , με ταση αιφνιδιασμου των συνομιλητων του με ασυναρτησιες ! Αν οντως δεν υπογραφει καποιος αλλος αυτα τα απαραδεκτα , οποτε και πρεπει να ειδοποιηθει αμεσα ο Κος Δετορακης οτι καποιος εξευτελιζει το ονομα και την υποληψη του ετσι ωστε να λαβει αμεσα τα μετρα του , τοτε μπορουμε να απαντησουμε οτι συγγραματα , απο αληθινους επιστημονες , κυκλοφορουν και στο εξωτερικο κατα κορον . Δοξα τον Γιαραμπη , ξενες γλωσσες κατεχουμε , ασε που στην εποχη που ζουμε , κυκλοφορουν και ετοιμα μεταφρασμενα . Η τακτικη του μπασκινα , του πολιτικαντη και του ντουμπαρατζη της εποχης του 1900 δεν περναει πια εδω . Τζαμπα πουλμουρ δεν πιανει . Το εργο του ειναι πραγματικα πολυ καλο , απαξιωνεται ομως (δυστυχως , διοτι λειπουν απο την χωρα μας τετοια συγγραμματα) απο τη νοοτροπια και συμπεριφορα του συγγραφεα (για να μην παρεξηγουμαι , εφοσον ο συγγραφεας ειναι αυτος που εγραψε αυτα τα σχολια στο forum αυτο) .
Επισης , επειδη κι εγω ειμαι ιδρυτικο μελος ολων των Συλλογων της Ελλαδος , της Βουλγαριας (μιας και μας αποκαλειτε Βουλγαρους εμας τους Βορειους ) , της Ουγκαντας (οπου οι κατοικοι ειναι κατα πολυ σεμνοτεροι απο τους δικους μας Μπανανιστανους ) , της Τουρκιας , Υεμενης , Παταγονιας , Κεντρικης Μογγολιας , Λιχτενστα'ι'ν , Τατζικισταν και Τζατζικισταν και Ηνωμενων Τσακιστανικων Κουρελατων (Η.Τ.Κ) , καιρος να με δοξασετε και μενα , οπως αξιζω που σας εδωσα πνοη και λογο υπαρξης , εσας και την ανηψια του πεθερου του σπιτονοικοκυρη σας . Επισης , εκτος απο την προτομη μου που θα στησετε στον Παρθενωνα (να την χαιζουν με την ψυχη τους δεκαοκτουρες , περιστερια και Γιαπωνεζοι τουριστες) , θα με πληρωνετε κιολας γιατι ετσι θελω που ειμαι πιο παλιος απο οχι ολους σας .
Και επιτελους ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΧΡΙΣΕΤΕ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΜΦΟΜΑΝΩΝ 25ΑΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΟΝΩΝ , που αν δεν ημουν εγω να προσευχομαι και να μιλαω στον Θεο , να δουμε , απο εσας ποιος θα εβγαινε ζωντανος απ'το νερο , ακομα και της μπανιερας σας .

Tanga Tanga Oumbou Patanga

( Α , ναι , ξεχασα , 66αρης κι εγω )

Απάντηση με παράθεση