Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gmav
απίστευτο.....
τι ύφος είναι αυτό???
το ίδιο ύφος υπάρχει και στα βιβλία?
να ένας σημαντικός λόγος για να ΜΗΝ τα διαβάσω..
|
Και παρολο που σχολιαστηκαν θετικοτατα τα βιβλια του σε αυτο το thread και τονιστηκε η σπουδαιοτητα του εργου του , αυτος επιμενει το βιολι του . Παρασιτικη σχιζοφρενεια μου μυριζει εδω , με ταση αιφνιδιασμου των συνομιλητων του με ασυναρτησιες ! Αν οντως δεν υπογραφει καποιος αλλος αυτα τα απαραδεκτα , οποτε και πρεπει να ειδοποιηθει αμεσα ο Κος Δετορακης οτι καποιος εξευτελιζει το ονομα και την υποληψη του ετσι ωστε να λαβει αμεσα τα μετρα του , τοτε μπορουμε να απαντησουμε οτι συγγραματα , απο
αληθινους επιστημονες , κυκλοφορουν και στο εξωτερικο κατα κορον . Δοξα τον Γιαραμπη , ξενες γλωσσες κατεχουμε , ασε που στην εποχη που ζουμε , κυκλοφορουν και ετοιμα μεταφρασμενα . Η τακτικη του μπασκινα , του πολιτικαντη και του ντουμπαρατζη της εποχης του 1900 δεν περναει πια εδω . Τζαμπα πουλμουρ δεν πιανει . Το εργο του ειναι πραγματικα πολυ καλο , απαξιωνεται ομως (δυστυχως , διοτι λειπουν απο την χωρα μας τετοια συγγραμματα) απο τη νοοτροπια και συμπεριφορα του συγγραφεα (για να μην παρεξηγουμαι , εφοσον ο συγγραφεας ειναι αυτος που εγραψε αυτα τα σχολια στο forum αυτο) .
Επισης , επειδη κι εγω ειμαι ιδρυτικο μελος ολων των Συλλογων της Ελλαδος , της Βουλγαριας (μιας και μας αποκαλειτε Βουλγαρους εμας τους Βορειους ) , της Ουγκαντας (οπου οι κατοικοι ειναι κατα πολυ σεμνοτεροι απο τους δικους μας Μπανανιστανους ) , της Τουρκιας , Υεμενης , Παταγονιας , Κεντρικης Μογγολιας , Λιχτενστα'ι'ν , Τατζικισταν και Τζατζικισταν και Ηνωμενων Τσακιστανικων Κουρελατων (Η.Τ.Κ) , καιρος να με δοξασετε και μενα , οπως αξιζω που σας εδωσα πνοη και λογο υπαρξης , εσας και την ανηψια του πεθερου του σπιτονοικοκυρη σας . Επισης , εκτος απο την προτομη μου που θα στησετε στον Παρθενωνα (να την χαιζουν με την ψυχη τους δεκαοκτουρες , περιστερια και Γιαπωνεζοι τουριστες) , θα με πληρωνετε κιολας γιατι ετσι θελω που ειμαι πιο παλιος απο οχι ολους σας .
Και επιτελους ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΧΡΙΣΕΤΕ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΜΦΟΜΑΝΩΝ 25ΑΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΟΝΩΝ , που αν δεν ημουν εγω να προσευχομαι και να μιλαω στον Θεο , να δουμε , απο εσας ποιος θα εβγαινε ζωντανος απ'το νερο , ακομα και της μπανιερας σας .
Tanga Tanga Oumbou Patanga
( Α , ναι , ξεχασα , 66αρης κι εγω )