![]() |
|
Εκδόσεις σχετικές με την κατάδυση, νέα DVD κ.λπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη
Παράθεση:
τι ύφος είναι αυτό??? το ίδιο ύφος υπάρχει και στα βιβλία? να ένας σημαντικός λόγος για να ΜΗΝ τα διαβάσω.. |
|
||||
|
||||
διαβάζοντας το τελευταίο ποστ ,αναρωτιέμαι εάν τα πόστ τα γράφει ο ίδιος ο κος Δετοράκης ή κάποιος που υπογράφει με τ όνομα του.
Εάν συμβαίνει το πρώτο δηλώνω βαθιά απογοήτευση και οργή γιατί τα γραφόμενα και το ύφός του δεν τιμούν σε καμμία περίπτωση κάποιον το όνομα του οποίου διαβάζω και ακούω τόσα χρόνια στο χώρο της κατάδυσης. Διαφορετική άποψη είχα σχηματίσει για σας κε Δετοράκη ,...λυπάμαι ![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επισης , επειδη κι εγω ειμαι ιδρυτικο μελος ολων των Συλλογων της Ελλαδος , της Βουλγαριας (μιας και μας αποκαλειτε Βουλγαρους εμας τους Βορειους ) , της Ουγκαντας (οπου οι κατοικοι ειναι κατα πολυ σεμνοτεροι απο τους δικους μας Μπανανιστανους ) , της Τουρκιας , Υεμενης , Παταγονιας , Κεντρικης Μογγολιας , Λιχτενστα'ι'ν , Τατζικισταν και Τζατζικισταν και Ηνωμενων Τσακιστανικων Κουρελατων (Η.Τ.Κ) , καιρος να με δοξασετε και μενα , οπως αξιζω που σας εδωσα πνοη και λογο υπαρξης , εσας και την ανηψια του πεθερου του σπιτονοικοκυρη σας . Επισης , εκτος απο την προτομη μου που θα στησετε στον Παρθενωνα (να την χαιζουν με την ψυχη τους δεκαοκτουρες , περιστερια και Γιαπωνεζοι τουριστες) , θα με πληρωνετε κιολας γιατι ετσι θελω που ειμαι πιο παλιος απο οχι ολους σας . Και επιτελους ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΧΡΙΣΕΤΕ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΜΦΟΜΑΝΩΝ 25ΑΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΟΝΩΝ , που αν δεν ημουν εγω να προσευχομαι και να μιλαω στον Θεο , να δουμε , απο εσας ποιος θα εβγαινε ζωντανος απ'το νερο , ακομα και της μπανιερας σας . Tanga Tanga Oumbou Patanga ( Α , ναι , ξεχασα , 66αρης κι εγω )
|
||||
|
||||
Παρακολουθούμε εδώ και 5 ημέρες με υπομονή την εξέλιξη του θέματος αυτού.
Δυστυχώς ο χρήστης ydetor, παρά τις επανηλειμμένες προσπάθειες των μελών της ομάδας διαχείρισης του forum, δεν δείχνει καμία πρόθεση να συμμορφωθεί με τους κανόνες του και το πνεύμα του. Κύριε Δετοράκη. Μπήκατε στο forum του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών "Τηθύς", το οποίο συντηρούν με την συνδρομή τους και την εθελοντική τους εργασία τα μέλη του και χωρίς να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τους κανόνες λειτουργίας του σαν μέλος, αλλά και τους κανόνες που διέπουν τις σχέσεις του Συλλόγου μας με τους επαγγελματίες του χώρου όπως οφείλατε σαν τέτοιος, διαφημίσατε το προιόν σας με τρόπο επιθετικό και εντελώς αντίθετο με τους κανόνες λειτουργίας του. Υπομείναμε για μέρες τις υπερφίαλες κορώνες αυτοθαυμασμού σας του τύπου: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|