Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-03-10, 14:06
andreas andreas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: L.A. (Lekanopedio Attikis)
Απάντηση: Ιδιαιτερότητες στον καταδυτικό μας εξοπλισμό

Έχω μείνει άφωνος και εδω και ώρες προσπαθούν να με συνεφέρουν από το σοκ που έπαθα, διαβαζοντας τις γραμμές πιο πάνω:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ και αντί για αυτό να συζητάμε για την μόλυνση της θάλασσας ????

Μα τι λέτε ωρε παλληκάρια....

ελπιζω να μην σας πήρε πάνω από κλάσματα δευτερολέπτου για να καταλάβετε, έτσι δεν είναι ?

Γιώργο, πολύς κόσμος, έτσι και εγώ, σου έχω εμφανιστεί ωσαν αστροναύτης, όχι επειδή κρυώνω, αλλά επειδή πρέπει να κάνω εξάσκηση, εξάσκηση και πάλι εξάσκηση. Επειδή η μπανιέρα μου είναι μικρή, προτιμώ να δω και έναν ωραίο βυθό ταυτόχρονα με μια απαίτηση που έχω, ότι πρέπει να "γράψω" ώρες βυθού. Κατακριτέο ?

Αν τύχει λοιπόν να έχω "μπάντυ" που δεν έχει ξαναδεί τέτοιου είδους εξοπλισμό, καλό θα είναι να τον ενημερώσω. Φίλε, μη γραπώσεις ότι δείς, κάνε νόημα και ταξιδεύει δίμετρη σωλήνα...

Αν πάλι δείτε άτομα να κάνουν φιγούρα ή επίδειξη επειδή φορόυν "περίεργο" εξοπλισμό -και νοιώθουν υπεράνω άλλων δυτών- ευχαρίστως να τους κεράσετε μια μερίδα νοστιμότατο ... γιαούρτι ! (μαζί σας παιδιά !)

Κανεί καλό και στην επιδερμίδα αλλά και στην ... ψωνάρα !

Ούφ, τα είπα