![]() |
|
|||||||
| Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Ιδιαιτερότητες στον καταδυτικό μας εξοπλισμό
Έχω μείνει άφωνος και εδω και ώρες προσπαθούν να με συνεφέρουν από το σοκ που έπαθα, διαβαζοντας τις γραμμές πιο πάνω:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ και αντί για αυτό να συζητάμε για την μόλυνση της θάλασσας ???? ![]() Μα τι λέτε ωρε παλληκάρια.... ![]() ελπιζω να μην σας πήρε πάνω από κλάσματα δευτερολέπτου για να καταλάβετε, έτσι δεν είναι ? ![]() Γιώργο, πολύς κόσμος, έτσι και εγώ, σου έχω εμφανιστεί ωσαν αστροναύτης, όχι επειδή κρυώνω, αλλά επειδή πρέπει να κάνω εξάσκηση, εξάσκηση και πάλι εξάσκηση. Επειδή η μπανιέρα μου είναι μικρή, προτιμώ να δω και έναν ωραίο βυθό ταυτόχρονα με μια απαίτηση που έχω, ότι πρέπει να "γράψω" ώρες βυθού. Κατακριτέο ? ![]() Αν τύχει λοιπόν να έχω "μπάντυ" που δεν έχει ξαναδεί τέτοιου είδους εξοπλισμό, καλό θα είναι να τον ενημερώσω. Φίλε, μη γραπώσεις ότι δείς, κάνε νόημα και ταξιδεύει δίμετρη σωλήνα... ![]() Αν πάλι δείτε άτομα να κάνουν φιγούρα ή επίδειξη επειδή φορόυν "περίεργο" εξοπλισμό -και νοιώθουν υπεράνω άλλων δυτών- ευχαρίστως να τους κεράσετε μια μερίδα νοστιμότατο ... γιαούρτι ! (μαζί σας παιδιά !) Κανεί καλό και στην επιδερμίδα αλλά και στην ... ψωνάρα ! ![]() Ούφ, τα είπα ![]()
|