Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-10, 22:38
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Χωρίς να είναι προσωπικό κόλλησες στα πιστεύω σου και δε δέχεσαι άλλη άποψη...Καθόλου Ελληνικότατο...μάλλον προς τα Τευτονικά φύλλα πάει αυτό
Επίσης, ευχαριστώ πολύ για τον ειρωνικό χαρακτηρισμό περί γνήσιου Έλληνα. Μακάρι να ήμουν όμως με τόσα που έχει περάσει αυτός ο τόπος δύσκολο το βρίσκω (''αιματολογικά''). Θεωρώ όμως πως έχω λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων, δέχομαι τις απόψεις των άλλων, όχι όμως τις συκοφαντίες και τις κατινιές (και τα άμα, ίσως αν κτλ τέτοια είναι!) και με τη γενικότερη στάση μου στη ζωή αισθάνομαι γνήσιος Έλληνας.
Επειδή δε επικαλείσαι και τη νομική σου θυμίζω πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...
Τέλος ξαναλέω πως δεν ασχολούμαι με κάποιος και ίσως: κάποιος ίσως και παραδέχθηκε ότι έχει διαπράξει αδίκημα, ή ότι σπιλώνονται άνθρωποι χωρίς να ευθύνονται.
Τώρα εάν εσύ επιμένεις τόσο με τα αν και εφόσον ίσως έχεις δει το μήνυμα ή ξέρεις κάτι παραπάνω...
Πρότεινα αυτά που θεωρώ σωστά για τους ανθρώπους που σπιλώνονται οι υπολήψεις τους...
Νομίζω πως άδικα βάζουμε τον κόσμο να διαβάζει τα τελευταία ποστ...