![]()  | 

| 	

|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Χωρίς να είναι προσωπικό κόλλησες στα πιστεύω σου και δε δέχεσαι άλλη άποψη...Καθόλου Ελληνικότατο...μάλλον προς τα Τευτονικά φύλλα πάει αυτό 

![]() Επίσης, ευχαριστώ πολύ για τον ειρωνικό χαρακτηρισμό περί γνήσιου Έλληνα. Μακάρι να ήμουν όμως με τόσα που έχει περάσει αυτός ο τόπος δύσκολο το βρίσκω (''αιματολογικά''). Θεωρώ όμως πως έχω λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων, δέχομαι τις απόψεις των άλλων, όχι όμως τις συκοφαντίες και τις κατινιές (και τα άμα, ίσως αν κτλ τέτοια είναι!) και με τη γενικότερη στάση μου στη ζωή αισθάνομαι γνήσιος Έλληνας. Επειδή δε επικαλείσαι και τη νομική σου θυμίζω πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου... Τέλος ξαναλέω πως δεν ασχολούμαι με κάποιος και ίσως: κάποιος ίσως και παραδέχθηκε ότι έχει διαπράξει αδίκημα, ή ότι σπιλώνονται άνθρωποι χωρίς να ευθύνονται. Τώρα εάν εσύ επιμένεις τόσο με τα αν και εφόσον ίσως έχεις δει το μήνυμα ή ξέρεις κάτι παραπάνω... Πρότεινα αυτά που θεωρώ σωστά για τους ανθρώπους που σπιλώνονται οι υπολήψεις τους... Νομίζω πως άδικα βάζουμε τον κόσμο να διαβάζει τα τελευταία ποστ...  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Καθόλου ανούσια δεν τα βρίσκω τα τελευταία ποστ. Κάποιοι θα συμφωνούν με σένα, κάποιοι ίσως να συμφωνούν με μένα, όμως είμαι βέβαιος ότι όλοι θα μπουν στον κόπο να το σκεφτούν λίγο. Κι επειδή, λοιπόν, υποστηρίζω πάντα αυτό που πιστεύω, απλά λέω ότι απαιτώ να μάθω τι πραγματικά έχει γίνει! Δεν δέχομαι να θεωρούνται οι αυτοδύτες "η κατάρα του Φαραώ" για ότι συμβαίνει στη θάλασσα. Κι επειδή το θέμα έχει νομικές συνέπειες, επιτέλους κάποιος για κάτι πρέπει να πληρώσει. Είτε ο παραβάτης, είτε ο συκοφάντης. Τα πράγματα είναι τόσο απλά... 

Ορισμένα άτομα στο Δ.Σ. του Συλλόγου γνωρίζουν ότι έχω την όρεξη να μάχομαι γι' αυτά που πιστεύω ότι είναι το δίκιο μας.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Καλημέρα και πάλι, 

Αρχικά στο θέμα του γιατί δεν το έβαλα στο στέκι του Συλλόγου η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εφ’ όσων ήδη δύο μέλη του ΔΣ του συλλόγου γνωρίζουν το συγκεκριμένο γεγονός και δεν το συζήτησαν στην περασμένη συνέλευση του ΔΣ, σημαίνει ότι δεν το θεώρησαν σοβαρό για να το συζητήσουν. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μετέφερα την καταγγελία και ας με / μας / σας κρίνει ο κόσμος Φοίβο όπως γνωρίζεις και εγώ πριν αναφέρω κάτι κοιτάζω να μάθω μερικά πράγματα πριν το αναφέρω. Και μάλιστα επίσης γνωρίζεις πολύ καλά ότι στο θέμα των ανελκυσθέντων όπλων στην επικοινωνία που είχαμε πάντα ήξερες πολύ καλά και τις ενέργειες που έχω κάνει αλλά και το εάν έχω αποδείξεις ή όχι. Εάν θυμάμαι καλά η τελευταία απάντηση σου ήταν ότι “υπάρχει βρώμα παντού”. Βέβαια τώρα επέλεξες άλλον τρόπο προσέγγισης όταν σου ζήτησα να μου επιβεβαιώσεις εάν γνωρίζεις πως κάποιο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου έχει κάνει δώρο (δεν ρώτησα εάν έχει σηκώσει παράνομα) σε άλλον άνθρωπο καραβάνα (την οποία διαχειρίστηκε ως ιδιοκτήτης). Εν μέσω ειρωνικών σχολίων τόσο για μένα όσο και για αυτόν που μου έστειλε την καταγγελία (και αυτόν τον γνωρίζεις και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις κάνοντας τον ανήξερο) Η απάντηση σου στο μήνυμα που μου έστειλες ήταν... και μεταφέρω ακριβώς το μήνυμα σου. Απλά δεν το γράφω με greeklish όπως μου το έστειλες. Η απάντηση σου λοιπόν ήταν, “Το ξέρω γιατί μου το εμπιστεύτηκε η Μαρία πριν κάνα δυο εβδομάδες. Δεν νομίζω πως το ξέρει κάποιος άλλος ” Επίσης μου έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα ότι: “προφανώς δεν τα ξέρεις όλα και ο Θωμάς σε χρησιμοποιεί ” Εάν δεν κάνω λάθος λοιπόν και εσύ και η Μαρία είστε μέλη του ΔΣ, οπότε γιατί δεν το αναφέρατε στην τελευταία Συνέλευση? Εδώ αν εσύ ή κάποιος άλλος νομίζετε ότι ψεύδομαι ή μεταφέρω συκοφαντικά σχόλια μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να κινηθείτε νομικά εναντίων μου Πάντως για να απαντήσω και στις ερωτήσεις που μου θέτεις και να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση 1. Πότε έγινε η υποτιθέμενη ανέλκυση και από ποιον? Ρώτα την Μαρία να σου πει πότε έγινε και αν γνωρίζει ποιος την έκανε εάν δεν στο έχει πει ήδη 2. Ποιος ήταν ο αποδέκτης του δώρου και πότε έγινε η "δωρεά"? Ρώτα την Μαρία να σου πει πότε έγινε και αν γνωρίζει ποιος την έκανε εάν δεν στο έχει πει ήδη 3. Ποιος ήταν ο υποτιθέμενος δωρητής? Ρώτα την Μαρία να σου πει αν γνωρίζει ποιος ήταν εάν δεν στο έχει πει ήδη 4. Ποιος σου έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες? .Αυτό ήδη δημοσιεύτηκε 5. Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις ώστε να θεωρήσεις έγκυρες τις παραπάνω πληροφορίες και να τις δημοσιεύσεις? Βασικό στοιχείο (πέραν όλων των άλλων είναι η δική σου έγγραφη ομολογία. Εσένα ποια είναι τα στοιχεία που έχεις για να μου πει ότι προφανώς δεν τα ξέρω όλα? (Πες μου λοιπόν τι δεν ξέρω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα?) Επομένως περιμένω να μας πεις και εσύ ή όποιος άλλος πως ακριβώς είναι τα πράγματα αφού το γνωρίζετε το θέμα. Και να σου κάνω και εγώ μία ερώτηση, αφού ξέρεις τις προσπάθειες που γίνονται Συλλογικά η ατομικά στο θέμα της καταπολέμησης του σηκώματος, προέτρεψες την Μαρία να το συζητήσει στο ΔΣ? Αυτά από εμένα και περιμένω την απόφαση του ΔΣ.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

<GDPR Removal>, επί της διαδικασίας (που μπορεί να είναι και ουσία στη συγκεκριμένη περίπτωση) νομίζω είναι προφανές πως όλοι μας κρινόμαστε από τον τρόπο που λειτουργούμε, απ' το σύνολο των επιλογών που έχουμε κάνει ως τώρα, τον τρόπο και τον χρόνο που επιλέγουμε για να λύσουμε ένα θέμα και -κυρίως- από το αν η ουσία των ενεργειών μας αποτελεί προσπάθεια να λυθούν ουσιαστικά προβλήματα ή είναι μια ανούσια προσωπική βεντέτα. 

Αυτό που ελπίζω - γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα τίποτα απ' όσα έχω κάνει γι αυτό το σύλλογο - είναι πως υπάρχουν αρκετά μέλη που τον αγαπούν, τον στηρίζουν και μπορούν να καταλάβουν αυτά που έγραψα παραπάνω. Εξακολουθείς να απαντάς χωρίς πληροφορίες και με δημιουργία εντυπώσεων (η Μαρία ξέρει, ο Φοίβος ξέρει, ο τάδε ξέρει) δημοσιοποιώντας αποσπάσματα προσωπικής συνομιλίας που για τον Χ αναγνώστη δεν περιέχουν καμμία ουσιαστική πληροφορία. Δε θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι. Όπως ίσως γνωρίζεις η Μαρία αυτή τη στιγμή λείπει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Είναι προφανές ότι το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί σε ολομέλεια του Δ.Σ. και πιθανώς το Δ.Σ. να σε καλέσει προσωπικά ώστε να μας δώσεις τα στοιχεία που έχεις και να μας ενημερώσεις. Λυπάμαι λοιπόν για την απογοήτευση αλλά θα πρέπει όλοι, κι αυτοί που είναι καλοπροαίρετοι αλλά κι αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους γιατί το εγώ τους τρέφεται αποκλειστικά με κακία τηλεοπτικών παραθύρων, να περιμένουν μια επίσημη ανακοίνωση και θέση όταν το Δ.Σ. εξετάσει το θέμα. Μέχρι τότε, πιστεύω πως οποιαδήποτε φιλολογία, παραφιλολογία, κλπ. ή απαιτήσεις του στυλ "θέλω απάντηση τώρα" δεν έχουν κανένα άλλο νόημα παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων. 

Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:31.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Παράθεση: 

Σχετικά με εμάς τους Χ αναγνώστες οι κατινιές και τα επιχειρήματα επιπέδου Χαρδαβέλα ή αθλητικογράφων μας ζάλισαν τον έρωτα...Το κάποια κάπου κάποτε είναι κομματάρα αλλά εδώ δεν τραγουδάμε... Προφανώς έχουμε να κάνουμε ή με βεντέτες ή με δημιουργία εντυπώσεων. Ξαναλέω ο Σύλλογος έχει ζορίσει αρκετούς όπου προσπαθούν όχι απλά να βγουν απ τη μιζέρια τους αλλά να παρασύρουν και τους υπόλοιπους εκεί για να νιώσουν αυτοί καλύτερα...Αυτός είναι ο κλασσικός νεο-έλληνας και όχι ο Έλληνας ![]() Το θέμα είναι πως αυτούς τους χ καλοθελητές και Χαρδαβέλες τους έχετε δώσει τροφή τόσον καιρό προσπαθώντας να τους φέρετε κοντά σας-μας...προσπαθώντας να ρίξετε τον τοίχο με το κεφάλι! Ο τοίχος δεν πέφτει, μη σώσει και πέσει στην τελική...ας κοιτάξουμε μπροστά...ας περάσουμε δίπλα του! Είστε - οι περισσότεροι τουλάχιστον που ξέρω- υπερβολικά καλοπροαίρετοι και ορισμένοι το εκμεταλλεύονται...  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Φοίβο συνεχίζεις να νομίζεις ότι μιλάς σε παιδιά και να υποτιμάς την νοημοσύνη μας.  

Για να μην αφήνω εντυπώσεις όπως λες επαναλαμβάνω αυτό που εύκολα αποδεικνύεται. Το γεγονός του όταν σε ρώτησα εάν γνωρίζεις πως ένα μέλος έχει κάνει δώρο στον Θωμά. ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ. Επομένως ο αναγνώστης που λες και εσύ διαβάζει το γεγονός ότι καποιος έστειλε μία καραβάνα από το ΟΡΙΑ στον Θωμά και εσύ το ήξερες και το έκρυψες από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΗΘΥΣ ενώ σε μένα (που ξέρεις πως τα κυνηγάω αυτά) ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Μην μας περνάς για χαζούς ρε Φοίβο. Εγώ μπορεί να δημιουργώ εντυπώσεις αλλά στα δικά μου τα μάτια εσύ προσπαθείς να το πας οπουδήποτε αλλού εκτός από την ουσία. Και να σου πω και κάτι άλλο, όπως σου είπα και πριν (από την αρχή δηλαδή) μετέφερα μία πληροφορία που λέει ότι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας έκανε δώρο αντικείμενο από ναυάγιο Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εσύ επιβεβαίωσες ότι είχες γνώση επί του θέματος και ξέρεις και το άτομο που το έκανε αφού σου το εμπιστεύτηκε και έχεις εσύ και οποιοσδήποτε το θράσος να μου πεις ότι θα με καλέσει το ΔΣ. Όπως είπα και από την αρχή προτίθεμαι να καταθέσω τα στοιχεία που έχω αλλά μην μας κοροϊδεύετε. Το συζητάτε από προχθές, και θα μου ζητήσετε τα στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα???? Και μέχρι τώρα με τι στοιχεία συζητάτε? Γιατί δεν καλείτε τους δύο εμπλεκόμενους Φοίβο (αφού τώρα ανακοινώθηκαν και το ονόματα τόσο αυτού που έκανε το δώρο όσο και αυτού που το έλαβε)? Τι φοβάστε? Και για να τελειώνουμε να σου θυμίσω κάτι που θα έπρεπε να το είχες διαβάσει πριν γράψεις όλα αυτά. Το προφανές δηλαδή. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, Άρθρο 6 (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ). Όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν, να διατυπώνουν και να αναπτύσσουν ελεύθερα τις απόψεις και προτάσεις τους για οποιοδήποτε θέμα στις Γενικές Συνελεύσεις, να ασκούν έλεγχο και εποικοδομητική κριτική στο Δ.Σ. για τις πράξεις του, Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά μετέφερα το γεγονός του οτι κάποιος ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ. Επομένως ασκώ το δικαίωμα (Ελεγχο) που προέρχεται από το καταστατικό με βάση το οποίο εσείς δεχτήκατε την αίτηση μου, χωρίς να κατηγορώ κανέναν. Από την αρχή είπα διερευνήστε το όπως κάνατε και με τα όπλα και μάλιστα βγάλατε και καταγγελίες προς τρίτου γιατί βρήκατε στοιχεία, ενώ τώρα που το μέλος είναι του ΔΣ (και εσύ Φοίβο παραδέχτηκες ότι το γνωρίζεις) ζητάτε τα δικά μου. Αυτά είναι κατ’ εμέ παραφιλολογία και ο κόσμος τα βλέπει. Επομένως ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΟΙΒΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ (PHYSALIA) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

<GDPR Removal> πίστευα πως η προηγούμενη απάντηση μου σε κάλυψε αλλά απ' ότι φαίνεται συνεχίζεις να παρεκτρέπεσαι. 

Σου εξήγησα -ενώ δεν ήμουν υποχρεωμένος- ακόμη και τους λόγους για τους οποίους το Δ.Σ. θα απαντήσει όταν μπορούν να συνεδριάσουν όλα τα μέλη του. Το πότε ακριβώς θα συνεδριάσει και θα απαντήσει το Δ.Σ. δε το κρίνω ούτε εγώ και προφανώς ούτε εσύ. Επίσης το να το σε καλέσει το Δ.Σ. δεν έχει καμμιά σχέση με θράσσος: Προφανώς χρειαζόμαστε τη μαρτυρία σου και τα στοιχεία που έχεις. Νομίζω πως όλοι διάβασαν ότι είχες να πεις και μπορούν να κρίνουν και όπως ειπώθηκε ήδη, το Δ.Σ. θα απαντήσει όταν εξετάσει το θέμα και έχει κάτι να πει. Να σου θυμίσω ότι εδώ δεν είναι Γενική Συνέλευση ούτε συνεδρίαση του Δ.Σ. ούτε καν η περιοχή μελών του συλλόγου - είναι το δημόσιο forum του συλλόγου. Αν συνεχίσεις να γράφεις τα ίδια και τα ίδια και να δημιουργείς ένταση χωρίς λόγο, αυτό εντάσεται πια στους κανόνες του forum που τους γνωρίζεις φαντάζομαι πολύ καλά. ![]() 

Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:32.  | 
![]()  | 

| 

|