Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο  Sunshine

Έχω μείνει άναυδη με όσα διαβάζω. Για να είμαι δίκαιη δεν μπορώ να μην αναφέρω πως έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας

Γιατί είπες ψέματα zin? Τι λόγος υπήρχε? Απογοητευτικά με το ποστ σου και λυπάμαι πολύ που έκανες κάτι τέτοιο...  

| 

Λία, επειδή έχουμε χάσει όλοι την μπάλα και είμαστε σε μια άνευ λόγου ένταση που βγαίνει από όλους σε όλους, να ξεκαθαρίσω κάτι στο οποίο έχω προσωπική ευθύνη:
Το μήνυμα αποσύρθηκε μετά από συννενόηση με τη Μαρία με σκοπό όχι  να λογοκριθεί ούτε να αλλοιωθεί αλλά να δημοσιευτεί όταν η Μαρία επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις συζητήσεις αλλά και στην εξέταση του θέματος από το Δ.Σ.
Η συννενόηση με τη Μαρία σχετικά με την απόσυρση του μηνύματός της, έγινε μετά τα μεσάνυχτα από μένα και άλλο ένα μέλος Δ.Σ. αλλά η Ζίνα δεν ήταν παρούσα ούτε ενήμερη ακόμη γι αυτό, όταν έγραφε το πρώτο της μήνυμα στο <GDPR Removal>.
Αυτά για την ιστορία, και κυρίως για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην αρχίσουμε όλοι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο ως ψέυτη μέσα στις γενικότερες σκοπιμότητες και την τεχνητή ένταση που έχει δημιουργηθεί.