![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν
Παράθεση:
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έχω μείνει άναυδη με όσα διαβάζω. Για να είμαι δίκαιη δεν μπορώ να μην αναφέρω πως έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας Παράθεση:
Γιατί είπες ψέματα zin? Τι λόγος υπήρχε? Απογοητευτικά με το ποστ σου και λυπάμαι πολύ που έκανες κάτι τέτοιο... ![]() Παράθεση:
Πως μπορείς να πιστεύει πως θα βγει κάτι καλό μέσα από όλο αυτό το χειρισμο… το παίζεις και σωτήρας της κατάδυσης, ανακατεύεται το στομάχι μου…. Προτεινω να με κανετε ban, θεωρώ πως δεν έχω κάτι άλλο να πω η να απαντήσω σε κανέναν. Απλά λυπάμαι για όσους έχουν βολευτεί τόσο όμορφα στη ζεστασιά της κακίας… λυπάμαι γιατί βλέπω να χαλάμε μονοι μας κάτι όμορφο και δημιουργικό που μονο για καλο ξεκινησε. ![]() <EDIT: μετά από αναφορά προς τη συντονιστική ομάδα, αφαιρέθηκαν κάποιοι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί>.
I dive to the ocean of this beautiful planet and think... that at last i have found paradise... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 17-05-10 στις 15:15. |
|
|