Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Ο Σύλλογος 'ΤΗΘΥΣ' > Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-05-10, 14:16
Το avatar του χρήστη Sunshine
Sunshine Sunshine is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paris Εμφάνιση μηνυμάτων
Έσβησα τις τελευταίες μέρες κάνα δύο ποστ πριν τα στείλω, προσπαθώντας να μην εκφραστώ εν βρασμώ ψυχής...

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο, όλοι όσοι γνωρίζουμε κάποια πράγματα από παλιότερα, καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά. Κι αν δε μιλάμε είναι γιατί έχουμε αηδιάσει τόσο πολύ από αυτό το ρεσιτάλ υποκρισίας που άμα ανοίξουμε το στόμα μας μπορεί να αρχίσουμε και να ξερνάμε.

Το θέμα ήταν προσωπικό από την αρχή κι οι καραβάνες και τα μπουρμπούτσαλα ήταν η ευκαιρία που πάντα έψαχναν και που νόμιζαν πως την βρήκαν! Η αποθέωση της γελοιότητας!

Προσωπικά απωθημένα και υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία! Κι από εκεί και πέρα το απόλυτο μηδέν. Τίποτα άλλο...

Ά ναι και στην πορεία "μάθανε πως γα......τε πλακώσανε κι οι γύφτοι", αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθεί κανείς.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Έχω μείνει άναυδη με όσα διαβάζω. Για να είμαι δίκαιη δεν μπορώ να μην αναφέρω πως έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin Εμφάνιση μηνυμάτων
Λαθος ενημέρωση!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin Εμφάνιση μηνυμάτων
Δραττωμαι της ευκαιρίας να πω πως η πληροφόρηση σου γενικότερα αντιμετοπίζει ενα θεματακι...
Βλέποντας μονο την μια όψη του νομίσματος ΠΟΤΕ δεν μπορείς να περιγράψεις την συνολική εικόνα..

Γιατί είπες ψέματα zin? Τι λόγος υπήρχε? Απογοητευτικά με το ποστ σου και λυπάμαι πολύ που έκανες κάτι τέτοιο...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Γνωρίζεις ότι προσωπικά δεν έχω κάτι να κερδίσω, ένα απλό μέλος είμαι όπως τα περισσότερα με κάποιες πιο έντονες ευαισθησίες.
Θα ήταν χαζό να νομίζεις ότι θέλω να κάνω κακό στον Σύλλογο που είμαι μέλος. Αλήθεια τι έχω να κερδίσω από αυτό?

Πως μπορείς να πιστεύει πως θα βγει κάτι καλό μέσα από όλο αυτό το χειρισμο… το παίζεις και σωτήρας της κατάδυσης, ανακατεύεται το στομάχι μου….

Προτεινω να με κανετε ban, θεωρώ πως δεν έχω κάτι άλλο να πω η να απαντήσω σε κανέναν. Απλά λυπάμαι για όσους έχουν βολευτεί τόσο όμορφα στη ζεστασιά της κακίας… λυπάμαι γιατί βλέπω να χαλάμε μονοι μας κάτι όμορφο και δημιουργικό που μονο για καλο ξεκινησε.

<EDIT: μετά από αναφορά προς τη συντονιστική ομάδα, αφαιρέθηκαν κάποιοι προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί>.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 17-05-10 στις 15:15.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:58.