![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ντοκυμαντέρ κ.α.
Έχετε υπόψη σας κάποια υπο-θαλάσσια ντοκυμαντέρ που να θεωρείτει must-see;
Τύπου δέλβε ![]() Έχω πετύχει κατα καιρούς απίστευτες παραγωγές, που πραγματικά χανόσουν να τις παρακολουθείς αλλά δεν είχα ποτέ συγκρατήσει ονόματα... Μήπως έχει κανείς ονόματα να προτείνει μπας και βρεθούν σε κανά on-line video club ![]() ή ο Γιώργος να δώσει λινκ για αρχεία και όχι u-tube ![]() |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ντοκυμαντέρ κ.α.
Atlantis, Luc Besson
Deep Blue του BBC Eλάχιστα -if any at all- ντοκιμαντέρ, μέγιστα έργα τέχνης, απόλυτα must see!!! ![]() Θα πρότεινα και το Living Sea που παίχτηκε στο Πλανητάριο παλιότερα αλλά δε νομίζω ότι κυκλοφορεί σε συμβατικές κόπιες δυστυχώς....
|
||||
|
||||
αντρεα εχω απο ολα.....πες μου ποτε να βρεθουμε να μου δωσεις dvdια να σου γραψω οτι εχω....
υγ download σε κανονικο μεγεθος δεν παιζει..... |
|
|||
|
|||
![]() τo deep blue του BBC το βρήκα στο on-line video club ... Το άλλο το ψάχνω ακόμα.... Γιώργο thanx για την προθυμοποίηση ! Για τι μέγεθος μιλάς (επειδή ανέφερες δισκάκ-ια); Μήπως αν είναι σου φέρω κανά εξ. σκληρό, μη σε παιδεύω με καψίματα... Άντε πείτε και τπτ άλλα ! |
|
|||
|
|||
Τα κατέβασες από νετ? για δώσε πληροφορίες
![]() |
|
|||
|
|||
επειδή μάλλον οι mods θα φωνάξουν...
you got pm ![]() |
|
|||
|
|||
Η διακίνηση μέσω internet, υλικού που υπόκειται σε copyright και πνευματικά δικαιώματα είναι σαφώς παράνομη.
Το τι κάνει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, είναι δικό του θέμα αλλά σας θυμίζω ότι η δημοσίευση οποιαδήποτε σχετικής πληροφορίας είναι αντίθετη με τους όρους του forum μας. ΥΓ: Κανονικά ούτε η παραπάνω συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει δημόσια.
|
|||
|
|||
εγώ για on-line video club έλεγα...
![]() απλώς για να μη θεωρηθεί διαφήμιση δεν ανέφερα ονόματα ![]() ...παράνομα πράγματα ποτέ! ![]() |
![]() |
|
|