![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Τον έλεγαν Πάουλ (το χταποδι) και έκανε ποδοσφαιρικές προβλέψεις
.........προς το παρών γκο γκάνα γκο !!!!! και θέλω να δω τι θα υποστηρίξεις στον τελικό όταν o Ζιλμπέρτο θα φοράει το περιβραχιόνιο. Καλός και ο d10s αλλά ....... δεν γίνετε αλλιώς.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τον έλεγαν Πάουλ (το χταποδι) και έκανε ποδοσφαιρικές προβλέψεις
Παράθεση:
![]() @ Big Blue Εγώ στα έλεγα από το ποστ #4. Άντε εμένα δεν με άκουσες, αλλά να μην ακούσεις και το χταπόδι ![]()
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:28. Αιτία: thread rename |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ωχ Δημήτρη ... ![]() ![]()
Γιώργος Κυπραίος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:28. Αιτία: thread rename |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Έλα ρε Γιώργο, τα χταπόδια θα πιστεύουμε τώρα; ![]() ![]()
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:29. Αιτία: thread rename |
|
||||
|
||||
Και όμως φίλε, και όμως........στερνή μου γνώση κ.λπ.
Ο μπαγάσας το έπιασε κι΄ αυτό. Φοβερή επιτυχία, 100% ![]() Τα τελευταία νέα του Πάουλ, του χταποδιού ντε, είναι ότι αφ΄ ενός φοβάται για την ζωή του, αφ΄ ετέρου έχει δεχθεί σοβαρές προτάσεις να κάνει καριέρα στην πολιτική...... ![]()
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:29. Αιτία: tread rename |
|
||||
|
||||
Αντε να δουμε και τον τελικό!
![]()
I dive to the ocean of this beautiful planet and think... that at last i have found paradise... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:29. Αιτία: tread rename |
|
||||
|
||||
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:30. Αιτία: tread rename |
|
||||
|
||||
Εντάξει γνωρίζω, το έχουμε ξεσκίσει το θέμα αλλά δεν αντέχω. Ο Paul έδωσε τα προγνωστικά και μάλιστα live στις παγκόσμιες ειδήσεις.
![]() Στον μικρό τελικό, Γερμανία - Ουρουγουάη, περνάει η Γερμανία. Άντε πάλι, κάτι είναι κι΄ αυτό. Στον μεγάλο τελικό, Ισπανία - Ολλανδία, περνάει η Ισπανία. ![]() ![]() Μεγάλη φίρμα ο Πάουλας ...... ![]()
Απώλειες της ελληνικής ναυτιλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο www.Historisches-Marinearchiv.de Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 10-07-10 στις 15:25. Αιτία: thread rename |
|
||||
|
||||
Ωχ! μας μετέφεραν. Δεν μπορούν ούτε ν' ακούν για ποδόσφαιρο αυτά τα παιδιά ...
![]() Δεν μου λέτε κύριε διαχειριστά, γιατί "Τον έλεγαν ... και έκανε ..."? Μάθατε κάτι? Πήγε τελικά στα κάρβουνα ο Πάουλ? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φαντάζομαι από τώρα και τα βιβλία που θα βγουν προς τιμή του στο μέλλον: "Τα οκτώ πόδια του Προφήτη (στα κάρβουνα με ουζάκι)" ή τίτλους εφημεριδων: "Σκοτεινή συνομωσία στο ενυδρείο: Οι προφητείες σκοτώνουν τον προφήτη" ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|