Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-04-08, 14:15
Το avatar του χρήστη Panagiotis
Panagiotis Panagiotis is offline

Απάντηση: SCUBA Forum Reports

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω θα ήταν το να υπερασπιστώ οποιονδήποτε χώρο, όπως αυτόν του Ηuts.gr στον οποίο τυγχάνει να έχω την ιδιότητα του συντονιστή.

Πρώτα απο όλα, θα συμφωνήσω πως το φόρουμ του συλλόγου, λειτουργεί υπο εντελώς διαφορετικές συνθήκες και δεν θεωρώ πως θα μπορούσε να κριθεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά με τις λοιπές διαδικτυακές κοινότητες. Προσωπικά, χρειάστηκα τον χρόνο μου για να μου γίνει απολύτως ξεκάθαρο αυτό, γιατι έχω σχετικά μικρή διαδικτυακή παρουσία και δεν γνώριζα και πολύ καλά τα πράγματα, πράγμα που παραδέχομαι.
Η προσωπική μου εκτίμηση για το πως μεταφράζεται πρακτικά αυτό, βρίσκεται ανάμεσα στις απόψεις που παρουσιάστηκαν ήδη, οπότε και δεν εχω κανένα λόγο να πώ κάτι παραπάνω.

Σε προσωπική μου συζήτηση με μέλος του ΔΣ, οπου ζητήθηκε η άποψη μου, το μόνο που ανέφερα είναι πως υποκειμενικά πάντα, πιστεύω πως κάποια θέματα που θα ενίσχυαν την "δια ζώσης" επαφή (Που κατα την γνώμη μου, είναι πολύ ισχυρός παράγοντας), θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά επιπλεόν πράγματα, και στον σύλλογο φυσικά, αλλα και στα μέλη του φόρουμ του κατ΄επέκταση και δεν νομίζω πως δεν είναι ευδιάκριτη η αξία σε αυτή μου την θέση (που είναι και θέση όλων) και για την οποία, δεν θα δίσταζα σε καμια περίπτωση να πώ και την γνώμη μου, αλλά και πιθανές προτάσεις απο την δική μου υποκειμενική οπτική γωνία, με μόνη ιδιότητα αυτή του αυτοδύτη και μέλους του φόρουμ.

Πιστεύω λοιπόν, πως ίσως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, όταν παραθέτουμε στατιστικά δεδομένα διαδικτυακών κοινοτήτων που αν και έχουν καθεστώς ιδιοκτησίας, συνήθως διαμορφώνονται απο τις επιδιώξεις-απόψεις-συμπεριφορά των μελών που επιλέγουν να είναι ενεργοί και να συμμετέχουν στις όποιες συζητήσεις, με αντίστοιχα δεδομένα ενός φόρουμ ενός συλλόγου, που δεν μπορεί παρα να έχει τάυτιση και να αντιπροσωπεύει στο 100% και την φιλοσοφία του ίδιου του συλλόγου, μια που στην ουσία αποτελεί εργαλείο του.

Πηγαίνοντας τώρα και στις "ανεξάρτητες" (που δεν έχουν να κάνουν με ενα συλλογικό όργανο) κοινότητες, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σταθώ σε αυτή του huts.gr, για την οποία είμαι σε θέση να πω και την άποψη μου εκ των έσω, και αυτό όχι γιατι έχω πρόθεση να την υπερασπιστώ ή να την προωθήσω, αλλα γιατι ζητήθηκε να ακουστούν απόψεις και εφ όσον υπάρχει ο λόγος, εξ ορισμού, δημιουργείται και ο αντίλογος και η γόνιμη αντιπαράθεση και ειλικρινά ελπίζω να μην παρεξηγηθεί απο κανέναν η πρόθεση μου αυτή!

Ειλικρινά τα αριθμητικά δεδομένα ουδέποτε με απασχόλησαν, για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν μπορώ να έχω οποιασδήποτε μορφής προσωπική επιδίωξη απο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπως θα μπορούσα να έχω αν είχα διοριστεί marketing manager ας πούμε. Απλό μέλος είμαι, και μόνο κατ αυτό τον τρόπο μπορώ να απαντήσω.
Θα λειτουργούσα λοιπόν το ίδιο, είτε η επισκεψιμότητα της άγγιζε τα νούμερα του google, είτε αν ήμουν ο μοναδικός της επισκέπτης, εφ όσον μου επιτρεπόταν απο το όποιο ιδιοκτησιακό καθεστώς της να λειτουργώ εντελώς ανεξάρτητα απο τις όποιες επιδιώξεις μπορεί αυτό να έχει, ή μπορεί να μην έχει.

Κάθε μέλος ενός φόρουμ,νομίζω έχει θέσει τα προσωπικά του στάνταρντς σχετικά με το τι πρέπει να του παρέχει αυτός ο χώρος για να κερδίσει το ενδιαφέρον του και δεν νομίζω πως είναι σε καμμία περίπτωση κατακριτέο αυτό αν υπάρχει διάσταση επιδιώξεων και απόψεων, γι αυτό και άλλωστε κάνουμε διάλογο.

Προσπαθώντας λοιπόν να ερμηνέυσω την ανάλυση των στατιστικών δεδομένων του huts όπως αυτή παρουσιάστηκε,(γιατι τα ίδια τα δεδομένα φυσικά και δεν τα αμφισβητώ, αλλά και όπως είπα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν σε μεγάλο βαθμό) θα αναφέρω και εγω την υποκειμενική μου άποψη, όπως προκύπτει απο την επαφή μου με τα μέλη του.

Ο μικρός αριθμός ενεργών μελών που αναφέρεται, σαφώς και είναι ενα μικρό ποσοστό σε σχέση με τα εγγεγραμένα μέλη, αλλά δεν τον θεωρώ σε καμία περίπτωση απόδειξη εσωστρέφειας και λάθος πορείας. Τα μέλη που θα χαρακτήριζα ενεργά, είναι και κυριολεκτικά ενεργά γιατι συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες που διοργανώνονται, που μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλα αναμφισβήτητα δημιουργούν δεσμούς μεταξύ των μελών, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Επιπλέον, στα άτομα που συμμετέχουν σε αυτές τις απλές δραστηριότητες, διαρκώς προστίθονται νέα άτομα, και αν πρέπει να κάνω ωμές "προσθαφαιρέσεις" υπολογίζοντας και τα μέλη που για τους δικούς τους πάντα λόγους -τους οποίους δεν κρίνω- επέλεξαν να αποχωρήσουν, πρέπει να πω πως η πορεία είναι ανοδική αν και δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Και επειδή λοιπόν, η "δια ζώσης" επαφή είναι κάτι που αντιπροσωπεύει το σύνολο των ενεργών μελών του huts, δεν θα έλεγα σε καμια περίπτωση πως "έχει πάρει τον κατήφορο". Η δική μου τουλάχιστο οπτική γωνία,(που δεν δηλώνει πως είναι και η απολύτως σωστή) αυτό με αφήνει να διακρίνω.
Επιπλέον, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει πως δεν υπάρχει κανενός είδους βαθμονόμηση η αξιολόγηση των νέων μελών προκειμένω να "εισχωρήσουν" στην μικρή έστω αυτή "παρέα" που δεν αντιλέγω πως είναι ο ουσιαστικός πυρήνας του φόρουμ και ίσως η ενίσχυση της να είναι και η πρωταρχική επιδίωξη των μελών που την απαρτίζουν.

Σχετικά με τα θέματα του φόρουμ στο οποίο αναφέρομαι, (που δεν αποκλείεται να ισχύουν για όλα τα καταδυτικά φόρουμ)

Φυσικά και δεν πιστεύω πως καλύπτονται όσα θα έπρεπε ή όσα θα μπορούσαν να καλυφθούν, αλλα προσωπική μου άποψη είναι πως το αντικείμενο της αυτονομης κατάδυσης, δεν είναι κάτι που παρουσιάζει τόσες εξελίξεις που να επιτρέπουν την καθημερινή προσθήκη νέων θεμάτων, οπότε και αν υποθετικά φτιάχναμε μια νέα ιστοσελίδα και προσθέταμε μια ενότητα "νέα-εξελίξεις", τα μόνα θέματα που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν, θα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένου περιεχομένου και στην ουσία θα ήταν απλές αναδημοσιεύσεις απο άλλες πηγές, οπότε

Κλείνοντας, δεν θεωρώ πως είναι άσχημο και είς βάρος του αντικειμένου της αυτόνομης κατάδυσης αν επιλέγουμε να δώσουμε αξία σε κάτι που κατα την υποκειμενική άποψη άλλων, μπορεί να είναι περιττό ή ανούσιο.
Προσωπικά θα ευχόμουν, να υπήρχαν όχι πέντε, αλλα διακόσια φόρουμ που έχουν να κάνουν με την αυτόνομη κατάδυση, για να καλύπτονται όλες οι πιθανες προδιαγραφές που θα μπορούσε ο καθένας να έχει θέσει προκειμένω να τον κρατήσει ενεργό, όπως και αν μεταφράζεται αυτό-

Ακόμα και εναν επιπλέον άνθρωπο να κερδίσει η αυτόνομη κατάδυση μέσω όλων των φόρουμ μαζί, προσωπικά το θεωρώ ότι σημαντικότερο μπορεί να συμβεί και εφ όσον βλέπω διαρκώς και σε όλα τα φόρουμ πως είτε προστίθονται αυτοδύτες που ήταν ανενεργοί για πολύ καιρό και τους δόθηκε η ευκαιρία να επανέλθουν, είτε πως μπαίνουν άνθρωποι με πολύ μικρή - ή και με καθόλου εμπειρία- και δια της τριβής με το αντικείμενο μπαίνουν στον χώρο για τα καλά, θεωρώ πως έχουμε υπερκαλύψει όλοι τον ουσιαστικότερο στόχο μας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-08, 15:16
Το avatar του χρήστη Takis
Takis Takis is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Question Απάντηση: SCUBA Forum Reports

Σαν νεο club-forum με θεμα την θαλασσα και την καταδυση θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση :

Γιατι ολοι εμεις που εχουμε την ιδια τρελα και μανια με την καταδυση πρεπει να τσακωνομαστε συνεχως....??? (βαζω και τον εαυτο μου ασχετος οτι δεν εχω τσακωθει ποτε και με κανεναν)
Γιατι αφου ολοι εχουμε τον ιδιο σκοπο να μην βαδιζουμε μαζι???
Γιατι μια ζωη να υπαρχουν κοντρες???
Εχουμε να χωρισουμε τιποτα???

Ποτε δεν καταλαβα ολα αυτα που συμβαιναν παλια και καποιοι εξακολουθουν να τους δινουν τροφη ακομα....

Ελεος, αμα ειναι η αγαπη μας για την θαλασσα και την καταδυση να μας βαλει ολους σε ενα κυκλο μισους, κατηγοριων, διαμαχης να σταματησουμε οτι εχουμε κτισει εως τωρα και να παμε σπιτια μας ρε παιδια......

Να ξαναγυρισουμε πισω καμια 20αρια χρονια και για να βρισκουμε ζευγαρι να βουτηξουμε να ψαχνουμε με το κυαλι!

Ειπε αυτος εκεινο, γιατι να το πει και συ εκανες το αλλο, και θα σου δειξω εγω και ποιος ειναι αυτος και σιγα τι ξερει εκεινος.......

Κατινιες οι οποιες ομως μας κανουν να σπαταλαμε τον πολυτιμο χρονο μας σε ανουσια πραγματα αντι σε αλλα πολυ πιο επικοδομητικα.

Τελειος φιλικα και ρομαντικα
για το Seagate Club

Takis Papafragkiskos
www.sea-gate.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-08, 15:27
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seagate Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατινιες οι οποιες ομως μας κανουν να σπαταλαμε τον πολυτιμο χρονο μας σε ανουσια πραγματα αντι σε αλλα πολυ πιο επικοδομητικα.
Νομίζω τα είπες όλα
Το μόνο που μένει είναι να εισακουστούν κι όλας...
Παλιά 03-04-08, 17:09
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seagate Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγώ πάλι δε συμφωνώ καθόλου με το κατινιές.... πες ό,τι άλλο θες αλλά μόνο περί κατινιάς δεν πρόκειται.....
Μακάρι να ήταν έτσι τα ξεκατινιάσματα φίλε Τάκη.... Μάλλον δεν έχεις δει τίποτα ακόμα

Λοιπόν και με την ευκαιρία καλώς ήρθες κι αν θες πέρνα και από εδώ....
Παλιά 03-04-08, 19:32
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

για το ονομα του ποσειδωνα......

αν πραγματικα υπαρχει λογος να σφαζομαστε ειναι που καποτε λεγαμε οτι το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του και τωρα δεν εχει ψαρια....

και τωρα εχουν αναψει τα πληκτρολογια (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ) ωστε να καταληξουμε, μετα απο λιγο καιρο, στο αυτονοητο οτι δεν εχουμε ουσιαστικο τιποτα να χωρισουμε....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-08, 19:49
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

και θα ξαναπω κατι που ειχα πει και παλιοτερα...

συνεχιζει να μου κανει εντυπωση πως γινεται ενα ποστ για ενα πολυχρωμο γυμνοβραγχιο να εχει λιγοτερα κλικσ απο ενα ξεμαλλιασμα ....(σε ενα καταδυτικο φορουμ παντα)...

και αναρωτιεμαι τι θα επρεπε να κανουμε ολοι μας για αυτο...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-08, 20:35
Το avatar του χρήστη eye love scuba
eye love scuba eye love scuba is offline

Είμαστε όλοι ερασιτέχνες αυτοδύτες και η κατάδυση είναι ανα-ψυχή και δια-σκέδαση. Δηλαδή την κάνουμε με τον τροπο και τα άτομα που επιλέγουμε για να ευχαριστηθούμε αυτό που αγαπάμε και να ξεφύγουμε από αυτά που μας κουράζουν καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν. Μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε με όποιον θέλουμε, σημαντικό ή ανούσιο, ενδιαφέρον ή τετριμμένο, σοβαρό ή και γελοίο, γιατί έτσι "ξεφεύγουμε". Όποιος θέλει να αποδείξει κάτι μέσω της κατάδυσης ακόμα και αν συμμετέχει σε διαλόγους, φόρα ή ο,τιδήποτε άλλο στην πραγματικότητα παλεύει με τον εαυτό του και χάνει όλη τη μαγεία αυτού που οι άλλοι απολαμβάνουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-08, 21:44
Το avatar του χρήστη GKAM
GKAM GKAM is offline

Περιοχή: Munich

Επιμένω να μην καταλαβαίνω γιατί περιπλέκουμε τα πράγματα. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω πως ένα απλό thread που ξεκινά με στατιστικά επισκεψιμότητας τριών forums καταλήγει σε αυτό το σημείο.

Προφανώς και οι απόψεις μου είναι υποκειμενικές. Τα σχόλια που έκανα αφορούν και τα τρία forums προσπαθώντας να συνθέσω μια γενική εικόνα όπως εγώ την βλέπω. Το ενδιαφέρον είναι πως όλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν ή να κατηγορήσουν μόνο μια από τις 3 «πλευρές» και κανένας δεν προσπάθησε να σχολιάσει το σύνολο.

Αν όλοι είναι τόσο μονιασμένοι και ρομαντικοί όσο θέλουν να παρουσιάζονται, τότε πως γίνεται μια απλή σπίθα να φέρνει την καταστροφή;

Ομολογώ πως δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις. Ίσως πρέπει να μείνουμε σε αυτό που είπε η Phys και να αρκούμαστε στο να ανεβάζουμε εδώ κατά καιρούς στατιστικά από την εικόνα των καταδυτικών forums παρακολουθώντας την εξέλιξη τους.

/GKAM
Παλιά 04-04-08, 10:48
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Η κινηση των κοινωνικων ομαδων στο internet (ειδικα στην Ελλαδα) δεν ειναι και τρομερος δεικτης της πραγματικοτητας γιατι η διεισδυση της χρησης του internet ειναι φοβερα ανισα κατανεμημενη σε πολιτιστικο και γεωγραφικο επιπεδο.

Ομως επειδη ωραια πραγματα γραφονται ας βαλω και γω ενα λιθαρακι.
Αυτος ο λαος (μαλον περισοτερο απο αλλους) ξερει τοσο πολους τροπους να διαφωνει και να χανει το κοινο στοχο, ωστε να εχει πια ειδικευτει στα αυτογκολ.

Δεν πειραζει που θα ξεφυγω απο το θεμα γιατι το κανω με σκοπο να δωσω την διασταση του αρχικου προβληματισμου.

Στην υποβρυχια Ελλαδα υπαρχουν τρια συμφεροντα (ομαδες)

1 Οι επαγγελματιες ψαραδες (Ταξη που φθινει οχι μονο αδυναμιας διαχειρισης πορων αλλα και αυξημενης ζητησης αγορας σχετικα με την καθορισμενη απο το περιβαλον παραγωγη).
Ταξη οι οποια θα επρεπε να στραφει (οσο προλαβαινει) στην ιχθυοπαραγωγη και να αφησει το περιβαλον ησυχο.
Ο οικονομικος ανταγωνισμος τους δεν τους εμποδιζει να εχουν συνδικαλισμο με αρκετη ισχυ στην νομοθεσια και τεραστια ανοχη απο την εκτελεστικη εξουσια σαν "βιοποριστες". Βρισκονται δυστυχως ακομα στο απυροβλητο της περιβαλοντικης προσεγγισης στην Ελλαδα και δεσμευονται με ορους "αναπτυξης" (τρομαρα μας).

2 Οι ερασιτεχνες ψαραδες (ψαροτουφεκαδες και μη) Ταξη ανθρωπων προπολεμικης νοοτροπιας που βλεπουν το περιβαλον σαν δωρεαν κολατσιο και πεδιο αυτοεπιβεβαιωσης, χωρις να συνειδητοποιουν την ευθυνη τους σαν πολιτες για την φθορα του και επιπτωση της φθορας αυτης στο μελον των παιδιων τους. Αυτη η ταξη δημιουργηθηκε απο την απουσια της ουσιαστικης περιβαλοντικης εκπαιδευσης στην "παραδεισενια" Ελλαδα που εχοντας σχετικα μικρη ορατη επιβαρυνση κοιμαται τον υπνο του δικαιου χανοντας εναν εναν τους παραδεισους την εποχη που η Ευρωπη πια γνωριζει πως να αποφυγει αυτην την απωλεια. Αυτη η ταξη δυστυχως ειναι αριθμητικα ο μεσος Ελληνας που θα σας ρωτησει οταν βγειτε απο το βυθο "αν χτυπησατε τιποτα" και δυστυχως ανεξαρτητα οικονομικου η πολιτιστικου επιπεδου δε καταπινει μονο το βυθο αλλα και τον ευατο της σε καθε ευκαιρια με την ευρεως αποδεκτη τακτικη "κανε τη κουτσουκελα σου οσο δε σε βλεπουν". Ειναι για τους ανω των 30 καμενο χαρτι και δυστυχως δεν αλλαζει μυαλο. Το χειροτερο ειναι οτι χρησιμοποιοντας καποιοι εραστιτεχνες ψαροτουφεκαδες την τεχνολογια (scuba του 70-90) εγιναν με το καιρο μερος της εληνικης καταδυτικης κουλτουρας και αντε τωρα βγαλε τους. Οποιος δει τα στατιστικα ΟΛΩΝ των θαλασσιων ελληνικων δικτυακων κοινοτητων ψαρεματος επιφ, φουσκωτων, ψαροτουφ και scuba.

3 Οι υποβρυχιοι περιηγητες (γαλατικο χωριο) Ανθρωποι που τους αρεσει να βρισκονται στο υποβρυχιο περιβαλον εκτιμοντας την ομορφια του (μερικοι απο αυτους το μελετουν σαν επαγγελμα - ερευνητες). Δυστυχως πολυ λιγοτεροι απο αυτους συνειδητοποιουν την αξια του πλην της στιγμιαιας απολαυσης. Τα λιγοστα μελη παιρνουν πολλες φορες κριση αυτοκριτικης σε ενα τοσο αντιθετο περιβαλον, μπερδευονται οταν το αντιμετωπιζουν και πολλες φορες η απολογιστικη σταση τους οδηγει σε γκαφες.

Ζουμε ομως σε μια εποχη που η απληστια ειναι αυτονοητη και η ηθικη αρωστημενος ρομαντισμος. Το χρησιμο ομως δεν ειναι να το παιζουμε τρελλοι αλλα να ειμαστε πραγματικα με τη σταση μας και οχι με τα λογια μας.
Το μειοψηφικο δικιο μας, μεχρι τωρα στους περισοτερους απο μας, ξεσπουσε και ξεθυμαινε σε forum καφετεριες και ταβερνες. Απο μας εξαρταται να μην χωριστουμε σε 20 κλικες που θα μπερδευουν το τραγικο μας περιγυρο, αλλα να αποκτησουμε ενα profile με ακαταριπτα επιχειρηματα και αριθμητικη ισχυ στις επιδιωξεις μας.
Κρουω τον κωδωνα του κινδυνου, ειναι μεγαλο λαθος να εθελοτυφλουμε, αγνοοντας τον περιγυρο αυτο, και να εχουμε την αισθηση οτι ειμαστε πλειοψηφια. Αυτο θα μας μετατρεψει σε τυπου υφδραισα φωκια prive club.
Ρολος μας ειναι να επηρεασουμε τον περιγυρο να δει την αληθεια περα απο το στομαχι του.

Πειραζει να διαβαζεις και να γραφεις σε 15 forum; οχι
Πειραζει να υπαρχουν 15 forum απο ανθρωπους που συμφωνουν στα περισοτερα; παλι οχι (μπορει να εχουν αλλη αισθητικη)
Πειραζει να υπαρχει ενας και τοσο ολιγαριθμος συλλογος αυτοδυτων σε μια πρωτευουσα (και συμπρωτευουσα) μιας μεσογειακης χωρας με τετοια ακτογραμμη; ΤΡΑΓΙΚΟ!
Get in the GAME NOW!
(καλα τα πηγαινα, την αμερικανια δε τη γλυτωσα)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-08, 11:10
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα

Δημήτρη.......

Respect

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:32.