|  | 
| 
 | |||||||
| Δελτία τύπου για ...'στεγνές' επαφές που μας φέρνουν πιο κοντά και μεγαλώνουν την καταδυτική κοινότητα | 
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Απάντηση: Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο 2008 στην Κέα
			 Είμαι σίγουρος πως τα πάει καλά. Άλλωστε με τέτοια ονόματα που θα έχει... Ηλίας Μαριολάκος: τρέλα με μυθολογία! φοβερές διαλέξεις. Στοίχημα πως θα ζωντανέψουν ο Αχελώος και ο Ασωπός Μιχαήλ Καρύδης: πολύ θάλασσα Χρήστος Αναγνώστου: χωρίς σχόλια Δέσποινα Κουτσούμπα: μάλλον καμία σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν της υπηρεσίας Δημήτριος Μαρκάτος  Μακάρι να ήμουν κ εγώ εκεί | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Παράθεση: 
 Έψαχνα να βρω κάτι αντιπροσωπευτικό να τον συστήσω και στους υπόλοιπους: Ιδού λοιπόν! Απίστευτος.... 
				__________________ The fish doesn't think because the fish knows everything | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Από τους διοργανωτές του Θερινού Πανεπιστημίου 2008 μας ήρθαν: α) Το φετεινό πρόγραμα (το βλέπετε ήδη στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος) β) Οι όροι συμμετοχής και η αίτηση συμμετοχής Οι τιμές είναι πραγματικά συμβολικές και έχουν εξασφαλίσει και ειδικές τιμές διαμονής για όσους ενδιαφερθούν  Μακάρι να μπορούσα να οργανώσω την άδειά μου τότε, αλλά μάλλον δεν...  Σας επισυνάπτω τα αντίστοιχα έγγραφα. 
				__________________ Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Υπάρχει η δυνατότητα να το συνδιάσουμε με καταδύσεις??? Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει σχετικά??? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Το Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο διεξάχθηκε για ακόμα μία φορά με επιτυχία. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ αλλά βρέθηκαν εκεί αρκετοί φίλοι μου (κυρίως ως εισηγητές) οι οποίοι μου μετέφεραν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό κλίμα. Αυτό που ίσως ενδιαφέρει περισσότερο όλους εμάς είναι ότι ο Σύλλογος Τηθύς έκανε μια μικρή (κι ωστόσο σημαντική κατά τη γνώμη μου) παρουσία στα Πρακτικά του ΘΟΠ. Και εξηγούμαι: Κάθε χρόνο, όλες οι εισηγήσεις των ομιλητών του ΘΟΠ συγκεντρώνονται σε έναν όμορφο τόμο που επιμελούνται οι κ.κ. Ευθυμιόπουλος & Μοδινός. Έτσι και φέτος, από το ΘΟΠ της Κέας προέκυψε το βιβλίο "Το θαλάσσιο περιβάλλον", Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, ΔΙΠΕ, 2008. Αντιγράφω την παράγραφο "Τα γενικότερα θεσμικά ζητήματα" από την τελευταία εισήγηση των Μαρκάτος & Κούτσης ("Καταδυτικά Πάρκα: Το νέο εργαλείο για την αειφόρο προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος"), σελ.267-268: Παράθεση: 

__________________ The fish doesn't think because the fish knows everything | 
|  | 
| 
 | 
 |