![]() |
|
Η αθάνατη ελληνική 'πατέντα' εν δράσει... ;-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχεδιάζοντας έναν αναλυτή οξυγόνου
Θα προτιμούσα LCD αλλά αν η LED ρίξει το κόστος καμμιά 30 ευρώ, δε θα έλεγα όχι
![]() Επιθυμητά αλλά όχι και απαραίτητα. Αν είναι να αυξήσεις το κόστος, κάνε την οθόνη να αναβοσβύνει αντί να κάνει μπιμπ - το ίδιο είναι ![]() (εκτός αν εννοείς να μου μιλάει ![]() ![]() Εεεε καλό θα ήταν να είναι κάτι φορητό (μπαταρία) και κάτω από μισό κιλό ![]() Πόσο αυτόματο εννοείς? Δε θάθελα να το κάνει όποτε του καπνίσει... Ένα calibration με ποτενσιόμετρο ακριβείας σε ατμοσφαιρικό αέρα, με ακρίβεια 0.1% νομίζω είναι μια χαρά ![]() Καλό είναι δηλ. να μη χρειάζεσαι μίγμα αναφοράς για να κάνεις το calibration. Νομίζω μια ακρίβεια 0.1% - 0.5% θα ήταν επιθυμητή. Τώρα αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κόστος κατασκευής λόγω sensor θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε και στην ελάχιστη ακρίβεια (0.5%) αλλά λιγότερη από αυτή νομίζω αρχίζει να τον καθιστά επικίνδυνο. Πολύ καλή ιδέα πάντως ![]() Άντε περιμένω τα σχέδια ![]() Δώσε και κανένα σχέδιο πλακέτας όταν το τελειώσεις εεεε ![]() ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 27-05-08 στις 12:03. |
|
|