![]() |
|
Ας καταδυθούμε στην ιστορία μέσα από φωτογραφίες και περιγραφές ελληνικών ναυαγίων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Parana
Τι να πω τωρα? Τετοιες εκπληξεις μου φτιαχνουν την μερα
![]() Μπραβο σε ολη την ομαδα για το εξαιρετικο site που ανετα μπορει να συγκριθει με τα αναλογα του εξωτερικου. Με την παροδο του χρονου και τον εμπλουτισμο με περισσοτερες πληροφοριες σιγουρα εχουμε να περιμενουμε πολλα! Μπραβο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Πολύ καλή δουλειά!!!!!
Μήπως κατι γίνεται με το site? κατι δεν μου δουλευει σωστά |
|
||||
|
||||
Λάρυ καλησπέρα,
Είδα το site και μου φαίνεται ok... Σε παρακαλώ pm me με το πρόβλημα, τι browser έχεις, ανάλυση, κτλ, κτλ... |
|
||||
|
||||
Τα συγχαρητήρια μου!!! μπραβο παιδια!!!
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια παιδια, και το site πολυ καλο. Χρειαζοταν ενα τετοιο site.
|
|
||||
|
||||
Παρουσίαση του Parana στον Ελεύθερο Τύπο-Σάββατο 5 Ιουλίου
Παιδιά καλησπέρα, να ενημερώσω όσους τυχόν ενδιαφέρονται ότι στο αυριανό φύλλο του Ελεύθερου Τύπου θα υπάρχει δισέλιδο (σελ 10-11) για την αποστολή στο ναυάγιο του Parana, με πολύ ωραίες φωτό, ιστορικά στοιχεία, κ.λπ. Ευχαριστώ το Νίκο Βασιλάτο και την Ελένη Τσοπουροπούλου για τη συνεργασία!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
μπράβο για ακόμη μια φορά στα παιδιά για την κατάδυση και το άρθρο και στον pierre-sifnos για την δημοσίευση Έτσι να φαινόμαστε και λίγο παραέξω από τα στενά όρια των καταδυτικών fora. ![]()
|