![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Καταγγελία καταδυτικού κέντρου
Πέρα από την καταγγελία σε θεσμικούς φορείς, όπως υπουργεία και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί, οι οποίοι είμαι σίγουρος -όπως πάντα- ότι θα αντιδράσουν άμεσα και με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή (sic!), δε θα ήταν χρήσιμο να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία των κακών επαγγελματιών και στα καταδυτικά sites; Έτσι κι αλλιώς, εμείς βουτάμε και το word of mouth που λένε και οι ξένοι είναι η καλύτερη διαφήμιση, ή δυσφήμιση.
Για μένα μετράει η απόψη ενός δύτη αναψυχής, ο οποίος πήγε να βουτήξει με το Χ κέντρο και αντιμετώπισε άθλιες συνθήκες, μηδαμινή ασφάλεια, κ.λπ. Αν περιμένω από τα υπουργεία να αντιδράσουν το μήνα που δεν έχει Σάββατο, τότε καλά κρασιά... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
οποτε.. δεν πρεπει να κανουμε και κατι για αυτούς που δεν εχουν internet/ δεν ασχολούνται με forum ???![]()
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Αυτοί που αποσκοπούν σε μόνιμο "πελατολόγιο", φροντίζουν νομίζω να ενημερώνονται σχετικά με τον "παλμό" της αγοράς, έστω και αν δεν το δείχνουν(και ίσως αποφέυγουν ώς ο διάολος το λιβάνι να το δείξουν, για τους λόγους τους πάντα.). Σε άλλους τομείς, δαπανούν πολλά χρήματα οι επιχειρήσεις για να κάνουν μια έρευνα αγοράς..στην κατάδυση που έχουν και τρόπο να την κάνουν δωρεάν δε θα το εκμεταλλέυονταν? Οι νόμοι της αγοράς είναι παντού ίδιοι νομίζω!! |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Μάλλον διάβασα αυτό που "ήθελα" να διαβάσω!!![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Και ακόμα χειρότερο είναι πως θα έπρεπε να δημοσιευτούν και άλλοι ενδεχομένως.. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Οι οποίοι έχουν κάνει "μεταγγραφή" σε άλλον οργανισμό... Πιστεύω ότι εάν κάποιος οργανισμός διαγράψει έναν εκπαιδευτή για μη τήρηση των στανταρτς της εκπαίδευσης, τότε πρέπει να ενημερώνεται το ΥΕΝ.
|