Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-08-08, 15:14
Το avatar του χρήστη Takis
Takis Takis is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Ερώτηση ?

Ειχα πει στο τελευταιο μου ποστ οτι το θεμα εχει κλεισει και πραγματικα εχει κλεισει.

Ακουστηκαν ολες οι γνωμες.Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται.

Εγω αλλα και η υπολοιπη διαχειριστικη ομαδα του Seagate δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα και με κανεναν, ισα ισα που δημιουργησαμε το Seagate απο την αγαπη μας για τη θαλασσα και την καταδυση και ειμαστε υποστηρικτες σε οποιαδηποτε ενεργεια εχει να κανει με την προωθηση της και ειδικα σε πρωτοβουλιες του συλλογου με διαφημιση και προωθηση τους μεσω του δικου μας site.

Η ολη παρεξηγηση δημιουργηθηκε γιατι εμεις δεν θεωρουμε τους εαυτους μας επαγγελματιες και για αυτο το λογο δεν βαδισαμε βαση των κανονων αυτων!
Εμεις απλα διοργανωσαμε μια εκδρομη και την ανεβασαμε εδω για οποιον ενδιαφερεται. (οχι για να πιασουμε πελατες αφου δεν υπαρχει οικονομικο ωφελος).
Τα μελη του συλλογου μας κατεταξαν στην ενοτητα για τους επαγγελματιες, αρα επρεπε να ακολουθησουμε κανονες. Εκει εχει γινει η ολη παρεξηγηση.

Το θεμα εχει κλεισει, και προσωπικα επειδη ποτε δε μου αρεσει να δουλευω στο παρασκηνιο ηθελα να κλεισει ανοιχτα και οχι μεσα απο πμ και τηλεφωνα.
Παλιά 07-08-08, 17:14
kmarmarinos kmarmarinos is offline

Περιοχή: Κως

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Thanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα απαγορεύεται απο το καταστατικό και την λειτουργία του συλλόγου να έχουμε έσοδα από διαφημίσεις
Thano αμ αυτή είναι η απορία μου. Δεν είναι ειδική για το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά γενική. Πια η λογική εν έτη 2008 στους κορμούς των ελληνικών καταστατικών να υπάρχει αυτή η παράγραφος.
Ή λοιπόν δεν χρειαζόμαστε έσοδα ή τα έσοδα είναι κακό πράγμα ή η διαφήμηση είναι κακό πράγμα ή τα έσοδα από διαφήμηση είναι τόσο κακό πράγμα. Δεν βρίσκω άλλη εκδοχή.
Συν του ότι η κατάδυση χρειάζετε διαφήμηση, συν του ότι σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα πλήρωναν για διαφήμηση
Είμαι και εγώ μέλος σε διάφορες οργανώσεις και σωματεία και πάντα απορώ μ΄αυτό.
Συμπαθάτε με για την παρατήρηση αν και όχι μέλος του σωματείου, αλλά κουβέντα κάνουμε.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanos : 08-08-08 στις 09:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-08, 09:01
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Κώστα ούτε τιμολόγιο δεν μπορούμε να κόψουμε

Η συνδρομή των μελών είναι τα κύρια έσοδα μας (και η δυναμή μας)..

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:56.