![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πασιφάη;;
Εγώ βασικά δεν θα έρθω, αλλά ως γνωστός σπασαρχ.....δης, να κάνω μια ερώτηση προς την διαχείρηση???
Την κάνω λοιπον: Το post της Physalia θεωρείται διαφημιστικό ή όχι από την στιγμή που αναφέρει όνομα γνωστού Μεζεδοπωλείου με τα παρελκόμενα σχόλια ???? /me runs and ducks |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Όσο για την απορία σου, ειλικρινά δεν είμαι σίγουρη... είναι πολύ πιθανό να θεωρηθεί διαφημιστικό αν, εκτός από μπουκάλες με ρακές, αποδειχθεί ότι το μαγαζί γεμίζει και αέρα/nitrox.... ![]() Θα το διαπιστώσουμε άμεσα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα εισηγηθώ να μου το διαγράψω ![]() (αν θες διάβασε τους ρημαδοόρους, δεν είναι τοσο δύσκολο να τους καταλάβει κανείς κι εσύ -πέρα από τα λοιπά ελαττώματά σου- είσαι έξυπνο παιδί ![]() (Τι κρίμα και για μια στιγμή νόμισα ότι θα'ρχόσουν ![]()
|
||||
|
||||
Μη σκοτώνεστε!! Ένας-ένας!! Που θα χωρέσουμε βρε παιδιά;;;
Λοιπόν, έχουμε κατά πως φαίνεται ένα ολοκαίνουργιο ναυάγιο, το W/S "Συνάντηση στην Πασιφάη". Όσοι επιθυμείτε να το βουτήξετε, επικοινωνήστε μαζί μου ![]() Δεν ακυρώνεται η Κρητικοσύναξη βέβαια, απλά αναβάλλεται για Σεπτέμβρη ίσως που θα είμαστε περισσότεροι. Εντωμεταξύ οι λιγοι δηλώσαντες κλείσαμε ένα καινούργιο ραντεβουδάκι: Μπιραρία Ζύθος στην Αμφιθέας, μετά τις 8. Θα είμαστε εκεί, όποιος ενδιαφέρεται απλά έρχεται ![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 09-08-08 στις 17:38. |
![]() |
|
|