![]() |
|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φεγγαρόψαρο στην Σάμο
Παράθεση:
Εχω φωτογραφίες τις τράβηξα το ιδιο βράδυ αφού πίαστηκε στα διχτυα του γαμπρου μου που είναι επαγγελματίας ψαρας, ήταν όμως ήδη νεκρό δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Η Σάμος είναι πέρασμα για αυτα τα ψάρια και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Μόλις επιστρέψω απο Αθήνα θα βάλω τις φωτογραφίες. Ανεζίνα. |
|
||||
|
||||
Παντως στο υπαρχει αυτο το βιντεο, που μαλλον αναφερετε στην πειρπτωση που λετε.
http://www.youtube.com/watch?v=Sk_kH...eature=related
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
To video είναι απο περίπτωση το καλοκαίρι του 2007, και είναι απο το Κοκκάρι. Σε 2 μέρες θα είμαι εκεί και θα μάθω περισσότερα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το βίντεο είναι απο περιστατικο στο κοκκαρι το εχω δεί και εγώ. Το φετινό ήταν νεκρό κα;ι πιστέψτε με δεν θα είναι το τελευταίο. Είμαι ήδη Αθήνα σούνιο συγκεκριμένα γιατι αυριο θα κανω επέμβαση λέιζερ στα μάτια. Θα βάλω τις φωτό μόλις επιστρέψω. φιλιά Ανεζίνα. |
|
||||
|
||||
Θα με ενδιέφερε η οστεοσύνθεση (και όχι η ταρίχευση) ενός φεγγαρόψαρου
με στόχο και τελικό προορισμό την έκθεσή του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Απείρανθο της Νάξου. Αν βρεθεί οποτεδήποτε και από οποιονδήποτε μη διστάσετε να πάρετε τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Θέλει αρετή και τόλμη η συντήρηση!
|