![]() |
|
|||||||
| Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;
΄Εμμυ (Και Νεοκλή) επειδή όπως ξέρεις έχω βάλει μπρός να χτίζω στην Κερατέα,
έχω αυξημένα έξοδα τον τελευταίο καιρό. Αν είναι να κάνω Business & Marketing Plan για καταδυτικό κέντρο στην Ελλάδα, καθώς και προτάσεις στα αρμόδια Υπουργεία, θα πρέπει να πάρω και εγώ το κατιτίς μου... Την ξέρω την δουλειά, αλλά δεν μπορώ να την κάνω σε επίπεδα "Φόρουμ". Εγώ / εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να καταθέτουμε τις ανάγκες μας ή τα θέλω μας. Και αυτό, τσάμπα έρευνα αγοράς είναι για τα καταδυτικά. Αν εμπορικά τους ενδιαφέρει, ο μόνος δρόμος δεν είναι οι συζητήσεις καφενείου του στύλ "Αμα είχα εγώ καταδυτικό, ρε μάγκες, θα....." ή "Ρε, α να πάνε απο δώ χάμου. Κονομάνεεεεε.... εκατομύρια βγάζουνε οι κου***λες. Ο λαουτζίκος και τα δυτάκια την πλερώνουνε". ΄Οσο για την Κύπρο, δεν μίλησα για κόστη αλλά για τυποπόίηση υπηρεσιών, συγκέντρωση και μεγιστοποίηση (Αν σας λένε κάτι οι όροι). Για δύο βουτιές απο το σκάφος που λέγαμε, με Νιτροξ και όλο τον εξοπλισμό (εκτός κομπιούτερ και μάσκας, καθ΄ ότι γκαβός) δικό τους πλήρωσα πέρσι 65 Κυπριακές λίρες (Νομίζω 100 € σε αντιστοιχία). |
|
|