![]() |
|
Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε ;
περαν της φιλοσοφιας υπαρχει και η πραξη...
η αφεντια μου , ο μπαμπης και ελπιζω και εσεις θα ειμαστε εκει , εσεις? Αλλωστε μπορουμε καλλιστα να κουβεντιαζουμε και στην υπαιθρο χωρις τα λαπτοπ...Ασε που μπορει και το ΔΣ να συνεδριασει μπροστα στη βουλη (μεγαλεια οχι μπουρδες ![]() Δημητρη αν μαλιστα δω και σενα μπροστα μου ..... ![]() ![]() ΥΓ ο δεκαλογος της μαριας θα μπορουσε να ειναι καλλιστα η επομενη παρουσιαση του συλλογου .....αδημονω |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θα τα πούμε εκεί ![]() Στο ακόλουθο link, μπορείτε επίσης να βρείτε σε μορφή PDF το εξαιρετικό κείμενο του Παύλου Κωνσταντινίδη που ανέβασε η Μαρία: ΦΩΤΙΕΣ - Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 04-07-07 στις 21:35. |
|
||||
|
||||
Θα ήθελα κι εγώ να έρθω αλλά κωλύομαι....
Αν βρεθώ ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους να διαλαλούν εν χορδαίς και τυμπάνοις ότι απαιτούν άμεση αναδάσωση τώρα, θα έχω ιδεολογικό πρόβλημα. (Έχω ήδη λάβει δεκάδες sms "Απαίτησε αναδάσωση ΤΩΡΑ") Απλά δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι σε αυτή τη διαδήλωση θα θέλουμε το ίδιο πράγμα. Κι αν όλοι αυτοί αποφασίσουν μετά να βάλει ο καθένας το δέντρο του και να τραβηχτούμε Πάρνηθα να σκάβουμε τους λάκους μας;; (έχω μια μπανανιά, να τη φέρω; ) Πρόταση.... κάνας αναρχοαυτόνομος στα νιάτα του να φτιάξει το πανό του συλλόγου για να είναι ξεκάθαρο το τι πρεσβεύουμε;;; Θα ένιωθα λίγο καλύτερα έτσι....
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 04-07-07 στις 21:15. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
αλλά από την άλλη με την παρουσία μας εκεί δηλώνουμε και κάτι άλλο: Ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν κι οι ανίκανοι κι αδιάφοροι καρεκλοκένταυροι πρέπει επιτέλους να πάρουν μέτρα (τα σωστά μέτρα). Μήπως να τυπώσουμε το κείμενο του Κωνσταντινίδη και να το μοιράζουμε? ΥΓ1: Θα το διαβάσει άραγε κανένας? ΥΓ2: Υπάρχει θέμα copyright?
|
||||
|
||||
Το κείμενο έχει δημοσιευτεί στο Γαιόραμα. Αν βαλουμε το όνομα του συγγραφέα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.... λες να μας κάνουν μηνυση να ακουστούμε περισσότερο;
![]() Φοίβε, μια χαρά η ιδέα σου. Και δυο άτομα να το διαβάσουν θα τα έχουμε πάει περίφημα! Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι εγώ ![]()
|
||||
|
||||
Σε απόλυτη πιστεύω αντιδιαστολή με το εξαιρετικό άρθρο που δημοσίευσε η Physalia χθες έρχεται η είδηση από το in.gr σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες σκέφτεται να προβεί η πολιτεία :
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...5&lngDtrID=244
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]() Έλαβα αυτό το μέιλ. Αν θέλετε, το προωθείτε στους γνωστούς σας. Ευτυχώς κάποιοι προσπαθούν Παράθεση:
Υπογράψτε κι εσείς στο www.politics.wwf.gr
|