![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Καταδυτικών Περιοχών
Διαφωνώ, το ερωτηματολόγιο έχει ειδική ερώτηση για την εθνικότητα του ερωτώμενου και αυτό αρκεί για να απευθύνεται σε όλους μας. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και σε αγγλική μορφή την οποία εμείς δεν είχαμε λόγο να λάβουμε.
Εκτός αυτού μιλάμε για τα ίδια νερά, δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικό μεταξύ ελλάδας και κύπρου, οπότε δε βλέπω το λόγο να μη συμμετάσχετε. Θεωρώ ότι οι απαντήσεις σας θα είναι οπωσδήποτε ευπρόσδεκτες αλλά όπως και να έχει, το αφήνω στην κρίση σας. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ... εμπρός καλοί μου δύτες ![]()
|
|||
|
|||
Εγώ το έστειλα κατευθείαν στο Δρα. Θές να στο στείλω σε εσένα να τα συγκεντρώσεις;
Είμαι παρορμητικός όπως ξέρεις ![]() Αιντωμεταξί αίδοσα και τοις παρατιρίσις μου ![]() Αυτοι ει ωρθωγραφεία στα Ανότατα-Ανόταιρα κτλ Ηδρήματα μαι αίχοι αιντιποσιάση! Απ' ω κακώ στω χιρώταιρο πάμαι ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Κανένα πρόβλημα αν προτιμάτε να το στείλετε ο καθένας μόνος του, μας φάνηκε απλά πιο χαοτικό και γι'αυτό σκεφτήκαμε ως καλύτερη λύση τη συλλογική αποστολή (που άλλωστε ενδείκνυται και περισσότερο για τη διατήρηση της ανωνυμίας) Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
(στους οποίους, παρεπιπτώντως, ανήκω και εγώ, και αυτός είναι ο λόγος που δεν το 'στειλα ακόμα ![]()
|
||||
|
||||
To να μη γνωρίζεις ποια είδη προστατεύονται είναι κομμάτι της πληροφορίας που προφανώς αναζητάει η ομάδα του κου. Σκούφα
(η ευγενής εκδοχή) Και από που κι ως που οφείλει ο δύτης να γνωρίζει παρακαλώ;;; Μήπως έχει γίνει κάποια εκστρατεία ενημέρωσης και δεν πήραμε χαμπάρι;;; Μήπως περιλήφθηκαν στην ύλη του πρώτου αστεριού;;; Το να μη γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες ποια είδη προστατεύονται είναι πρόβλημα των επιστημόνων και της πολιτείας, και όχι πρόβλημα του αυτοδύτη. Μόνο εσείς δεν έχετε λόγο να ντρέπεστε για αυτή την άγνοια.....Μοιραστείτε την λοιπόν απλόχερα ![]() (η άλλη εκδοχή)
|
|||
|
|||
Επιστράτευσα, λοιπόν, την κόρη μου Ελισάβετ (ετών 13) και συμπληρώσαμε το επίμαχο ...
Για μια ακόμη φορά την βρήκα πιο ενημερωμένη από εμένα. Αυτό είναι παρήγορο για την νέα γενιά. ΥΓ Μαρία, έχεις χαιρετισμούς από την Ελισάβετ
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μέχρι στιγμής δεν έχω βρει απο που θα μπορούσα να πάρω μια τέτοια πληροφορία... και σαφώς, θα ήθελα, αν υπάρχει κάπου η πληροφορία για τα προστατευόμενα είδη, να υπάρχει και φωτογραφία του είδους... γιατί το να διαβάσω ότι πχ. το είδος acantholabrus palloni προστατεύεται... δε μου λεει και πολλα... ![]() (το παραδειγμα ειναι τυχαίο... ήταν το πρώτα ψάρι που βρήκα στην τυχη στο fishbase... ) |
![]() |
|
|